Zondag 9 september 2018

De markt:
Deze keer moest het wel gaan lukken, we zouden eindelijk een keer een lokale markt gaan bezoeken. Vorige week was het niet helemaal goed gegaan door een vertaal foutje, de markt is ‘s morgens en niet ‘s middags.
We zijn dus op tijd op gestaan om eens een kijkje te gaan nemen. Het was mooi weer en La Bresse ligt op een steenworp afstand, de auto konden we bij de Super U parkeren. De markt had nog best wel de nodige kraampjes, erg leuk om overheen te lopen. Van alles was er wel wat aanwezig. Zo ook een tassen kraam.

Heerlijk ochtendje op de lokale markt

Nou ben ik niet zo van de handtasjes maar Alex zijn haviksoog viel op een camo tas. Ik vond hem te groot (en zag en keek alleen naar een zwarte), waarop hij zei daar hangt nog een kleine. Weer zag ik alleen de zwarte en gek genoeg zag ik de camo helemaal niet. Gelukkig zette hij door en ja, daar hing mijn tasje!! Helemaal happy ben ik ermee, mijn hele survivel kitje past erin, in plaats van in de stomme camera tas. Omdat we vandaag voor de laatste keer boodschappen gingen doen voor de laatste dagen, wilde ik ook nog even naar de souvenier winkel. Ik heb er weer een leuke glazen sneeuwbol bij van La Bresse, deze kan toegevoegd worden aan mijn redelijk nieuwe verzameling.

La Bresse

Ik wil namelijk van iedere vakantie (indien te verkrijgen) een sneeuwbolletje kopen, al is het maar een kleine. Ik geniet zo erg van onze vakantie en van ons samen, dat leg ik graag tastbaar vast met zo’n glazen bolletje. Als deze er niet is, wordt het meestal iets anders, zoals in Mullerthal het houten sleutelhangertje.
Na de boodschappen zijn we lekker richting camping gegaan om niks te doen. Immers moesten we energie verzamelen voor de wandeling morgen naar de Hohneck.

Nieuw sneeuwbolletje voor de verzameling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.