Zomaar een tussendoortje #geocachen

Na 2 dagen cachen zonder resultaat (omdat ik ze niet kon vinden) was dit een aangename verrassing. Het leverde mij wel een mooie zonsondergang op.

Met toeval stonden we vlakbij geparkeerd om de spulletjes van Joey naar zijn nieuwe huis te brengen. Ik stond wel aan de verkeerde kant van het blok huizen stiekem te doen bij de achtertuin tot groot ergernis van Alex die maar deed alsof hij me niet kende. Immers is een tuincache altijd wat gĂȘnant.Eenmaal aan de andere kant van het huizenblok kon ik mooi mijn naam in het boekje schrijven. Met een smiley op mijn gezicht en een extra smiley op de kaart kon ik een sprintje terug trekken naar de auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.