GeoStruiners

Woensdag 5 september 2018

Airsoft winkel met handen en voeten:

We hebben een rustdag op het programma gezet, omdat mijn knie nog wel wat rust nodig heeft. Toch kriebelde het om nog weg te gaan, maar met de auto. Alex had een Airsoft winkel gezien op 40 minuten rijden in Remiremont. Dus op de vraag of ik zin had om te rijden kon ik alleen maar ja antwoorden. Ik vind het leuk om te rijden, maar moet de rust zien te vinden als hij naast me zit en dat het niet lijkt alsof ik met een rijles bezig ben. Volgens mij moet ik het dus gewoon vaak doen, daar ben ik druk mee bezig. Ritje watervallen, ritjes supermarkt en nu op en neer naar Remiremont.
Daar aangekomen had Alex al een fatsoenlijke parkeerplaats bedacht bij de Lidl, zodat we ook gelijk de boodschappen konden doen. Maar eerst naar de airsoft winkel Surplus Lavenurier, een echt dumpzaak.
De eigenaar liet ons met rust nadat ik zei dat we geen Frans spreken. Met handen en voeten liet hij ons weten dat als we hem nodig hadden we maar moesten roepen.


We hadden hem nodig… in de vitrine lonkte 2 flash magazijnen en een airsoft pistool. Dus ik met mijn google translate gezegd dat we deze 2 willen kopen en gevraagd of hij ook airsoft pistolen heeft op gas in plaats van elektriciteit. Nou, we hadden iets los gemaakt bij hem. We kregen alle uitleg over de pistolen, dat gas minder goed is dan elektriciteit. Alles werd tevoorschijn gehaald er werd zelfs getest. Zijn eigen wapen (een prachtig real steal geweer met vizier) werd geshowd en mochten we vasthouden.

Ook de vraag voor een masker voor mij werd beantwoord, van achter kwam een geschikt exemplaar dat over mijn bril heen pas en gelijk mijn tanden laten zitten waar ze horen. En ja, alles nog steeds op zijn frans met handen en voeten. De grootse lol hadden we, we kwamen een uur later pas weer buiten met de spulletjes die we in gedachten hadden en wat tips wijzer.
Met een plastic tasje gingen we weer naar de auto om daar alles op te bergen en nog even een geocache te scoren als herinnering aan deze leuke middag. En ik was weer een ervaring frans autoritje rijker in de spits.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.