GeoStruiners

Weg met de Hemelvaart

Hoe lux is dat, samen met de Hemelvaart weg om te kamperen. 4 nachten!! Ja, we zijn tot en met maandag vrij. De keuze is gevallen op Laag Soeren vlakbij Arnhem op Camping boszicht.
We zijn in alles voorzien wat betreft kamperen. 2 Mooie tenten groot en klein, goede auto, fietsendrager. En toch missen we nog iets. Onze grootste droomwens is toch die camper, maar we hebben geen fatsoenlijke camper centen. Voor de weekenden hebben we onze kleine tent, helemaal geweldig. Maar hoe lekker zou het zijn als we ook in de auto konden slapen en hoe lekker zou het dan zijn als de auto gelijk paraat staat om te gaan. Het nieuwe idee was ontwaakt, ik ga in een Renault Kangoo rijden!!! Dit wordt dan onze minicamper. Dus eerst moest er nog iets anders geregeld worden voordat we op pad gaan…

Donderdag 10 mei 2018
De grote dag is aangebroken, vandaag gaan we hem halen, onze Renault Kangoo. Uiteraard ging hier wat langer overheen en na veel wikken en wegen hebben we afgelopen zaterdag een proefrit gemaakt. Helemaal geweldig, dus vandaag stond hij klaar. We moesten wel even op en neer naar Lisse, de kleine Minioncar (Chevrolet Matiz met al zijn Minions) werd vandaag ingeruild. Hij heeft zijn dienst gedaan, namelijk de berijdster haar ervaring op laten doen de afgelopen 2 jaar.

Nu was het tijd voor een “volwassen” auto.
Thuis aangekomen werden alle campingspullen ingeladen. Wat een zee aan ruimte!!! Zo’n beetje alle spullen die je nodig zou hebben voor een lange vakantie past er ook in. Zelfs de achteruitkijkspiegel had nog vrij zicht. Het is net alsof je in een luie stoel zit. De rit naar de camping ging lekker, we konden lekker door rijden.

Op de camping aangekomen keken we onze ogen uit. Wat een camping!!! We hadden al iets gehoord over paarden en honden die welkom zijn. Nou en of!! Overal om je heen paarden, trailers en stallen.

Op iedere kampeerplek zit wel een hond en alle mensen om je heen zijn vrolijk en blij.

Ergens blijkt het toch te kloppen: mensen met huisdieren hebben minder stress…
Er wordt ook in van alles gekampeerd. Campertjes van jong tot heel oud, tentjes, caravans, blokhutten en tipi’s. Je kunt het zo gek niet bedenken. En alles staat door elkaar.

En wij? Wij staan er heerlijk tussen met onze grote tent en Kangootje genietend van het mooie weer en al die vrolijke mensen! Morgen gaan we lekker op avontuur.

 

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.