GeoStruiners

Weer lekker bezig met alles

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

De vrijdagavond staat tegenwoordig standaard in het teken van “balletjes schieten” op elkaar ofwel airsoft. Ik vond het al leuk, maar hoe vaker ik naar RTT ga hoe leuker ik het ga vinden. Ik ga mijn weg een beetje vinden. Het leerproces van dekking zoeken en tactiek gaat voor mijn gevoel met kleine stapjes maar ik heb er lol in en ben vastberaden om het door te krijgen, ik heb mijn tanden erin gezet. Daarnaast neemt mijn mannetje me graag mee en leert me bij. Ik loop als een hondje achter hem aan maar daar leer ik wel het meeste van. En ik sta op film, zodat ik mijn eigen ‘foutjes’ zie.
Doordat het steeds wat beter gaat kan ik er nog meer van genieten van deze avonden en ga ik me ook zekerder voelen en voel ik me dus ook meer op mijn gemak binnen de groep. Immers (op afgelopen vrijdag na) blijf ik de enige vrouw en ook een van de oudste. Maar ik bemerk de acceptatie en dol zo nu en dan lekker mee met de rest de groep. Zo nu en dan ben ik al best aanwezig mijn gebruikelijke blabla zoals ik ben.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6481″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” border_color=”white” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6480″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” border_color=”white” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Afgelopen vrijdag mocht ik wel even een beginnende jonge vrouw aanschouwen, ik zag mijn spiegelbeeld van een paar weken terug. Ook zij bleef de hele avond achter in een hoekje staan en wist niet hoe ze zich in het veld moest begeven. Heel herkenbaar, nog steeds heb ik er moeite mee maar ik probeer al wel meer uit.
De leren armstukken hebben hun werk gedaan, ze moeten alleen aangepast worden. De bovenarmen zakken af, maar ik heb deze keer geen blauwe plekken. Onder mijn broek had ik een fitness broekje, dat heeft ook gewerkt. Ook ik heb nu alleen maar rode stipjes.
Helaas hebben we alleen nog een knie die niet meewerkt. De diagnose die ik ‘s middags van de orthopeed kreeg (versleten) werd ik niet zo heel blij van. Liever had ik een geïrriteerd peesje gehad, maar helaas. Het is best definitief maar we gaan het er mee doen (niet dat ik een andere keus heb 🙂 ), ik zal er rekening mee moeten blijven houden. Ik ga me wel weer focussen op mijn conditie en fitness meer oppakken. Ik weet nu wel dat ik het mag (en moet) belasten en juist moet blijven bewegen.
Van mijn schoonouders krijg ik een kadootje net als mijn 2 mannen, ik mag zelf kiezen. En ja, het worden tactical Magnum boots. Hoe stoer is dat!! En misschien gelijk goed voor de demping. Ik ga ze gelijk bestellen.
We moeten weer een week wachten, zo erg kijk ik er naar uit. Maar… het is me gelukt om een project op te pakken, ik ben weer aan een krijt tekening begonnen. En jawel, geïnspireerd door airsoft, het wordt een militair op 50×60 cm Mi teint papier.[/vc_column_text][TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=ej0WvUrTmdg”][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bezoek ook onze andere website www.airsoftHQ.nl” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.airsofthq.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.