GeoStruiners

Weekendje camping Boszicht

Na de corona periode waarin alles op slot zat, waarin we een weekend zijn weg geweest met het gesloten sanitair en een ambulance ritje Alex en nog een weekendje op camping De Zandley vond ik het wel eens tijd voor verandering. Ik vond het nodig om 4 weken geleden met mijn fiets te stuiteren en door mijn enkel te gaan. Zodanig dat 2 weken gips en krukken noodzakelijk was opgevolgd door een enkel brace met nog steeds de krukken.
Maar goed, ik kan nu redelijk uit de voeten, we maken vorderingen, ook al is dat voor mijn begrippen veel te langzaam.

In ieder geval vonden we het nu wel weer tijd om een weekendje weg te gaan. Een weekend chillen en niks doen, immers kan ik momenteel ook niks. Dus geen fietsen mee en geen wandel praktijken. Alleen onze rust pakken en genieten van mooi weer. De keuze viel op camping Boszicht in Laag Soeren, hier hebben we al eerder gestaan. Een heerlijke omgeving en fijne camping en er was plek van vrijdag avond tot en met maandag middag.

Vrijdagmiddag om 5 uur hadden we al onze spulletjes, vertrokken we richting stalling om de vouwwagen te gaan halen en reden gelijk door naar de camping. Het was wel een beetje druk op de weg, toch kwamen we rond 19.00 uur aan. Ik werd op een stoeltje gezet met ons “vouwwagen stappenplan” in de hand om aanwijzingen te geven. Alex zette deze keer de wagen in zijn eentje op. En ja, petje af, dat ging ontzettend goed! Tussentijds verorberde we de thuis gemaakte broodjes met bier en baccardi.

Rond 21.00 uur stond de wagen overeind en alle spullen hadden een plekje gekregen Nu kon het weekend helemaal beginnen. Het beloofde mooie weer kregen we ook! Zaterdag was het goed warm met 26 graden. Dit weekend hadden we ook bedacht om voor de zaterdag de boodschappen lokaal te doen en zondag een hapje te eten bij De Rijzende pannenkoek, een snack kar bij de camping zelf. Onze dagen bestonden uit lummelen bij de tent, een heel klein beetje wandelen met Ziva, lezen en verder niks doen. Zondag hebben we ons allebei over een gĂȘne heen gezet. Voor mij is dat buiten op het veld gaan zitten tekenen en schilderen. Dit keer ben ik dat gewoon gaan doen en ik moet zeggen, het is heerlijk om zo bezig te zijn. Ook al is het geen Picasso, het is wel lekker om te doen. Voor Alex bleek dat ‘spelen met zijn drone’ te zijn. Voor hem is het blijkbaar een drempel om even in het bijzijn van anderen te vliegen met zijn drone, of zoals later, in het bos te vliegen. Allebei hebben we dat gedaan en beide vonden we het heerlijk om te doen.

Zondag avond hebben we heerlijk gegeten bij de Rijzende Pannenkoek. We moesten er wel wat lang op wachten, maar het was het dubbel en dwars waard. Ik ging voor de pannenkoek met brie, ham en tomaat maar het was werkelijk smullen!!
Maandag hadden we ook nog alle tijd. We konden op het gemakkie opstaan, koffie doen met verse croissants. In de loop van de middag zijn we gaan afbreken, met ander half uur reden we richting huis. Dat ging ontzettend snel dus. Voor de avond hadden we bedacht om lekker wat te bestellen. Alex ging voor chinees, ik voor de shushi. We kunnen dan ook zeggen dat we erg genoten hebben van een heerlijk relax weekend!! Het was helemaal compleet.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.