GeoStruiners

We gaan trouwen!!

19 juli…. een dag die voor mij de geschiedenis boeken in gaat. We gaan TROUWEN!!! Dit keer echt, dus niet los vast en we zien wel. Mijn schatje heeft een paar hele mooie ringen gevonden waarbij we samen een wauw gevoel hebben. Hij heeft me ook gevraagd…. het is nog zo onwerkelijk! Mijn laatste, echte grote wens die ik de hand heb zal in vervulling gaan. De kinderwens zal niet meer lukken 🙂 , het rijbewijs is gehaald dan houden we het trouwen over. Trouwen met mijn allerliefste waar ik dolgraag heeeeeeeeeeeel oud mee wil worden. Zijn achternaam dragen, het is oh zo belangrijk voor me. We hebben ringen gevonden, ringen die ECHT bij ons samen passen. Kosten wat het kost, het boeit ons niet. Al moet ik er weet niet hoeveel weekenden minder voor weg 🙂 Het zijn ook niet standaard ringen maar hele mooie Ierse. Het blijft mooi dat we samen een zwak hebben voor Ierland. Dan moeten de ringen daar dus bij horen.
Mo Anam Cara, Mij Soul Mate staat erop in de oude taal Ogham.

Dit alles schreef ik op 19 juli, inmiddels is het zaterdag 22 juli. Ik was hierboven al begonnen met bloggen, maar laat het staan zoals ik al bezig was. Het trouwen gaan we uitgebreider doen, dat is het idee van Alex. Zelf zou ik het nooit durven voorstellen, maar hij heeft gelijk. Dit is het laatste dat ons nog te doen staat qua hoogtepunt in ons leven. Ook hij begon over de kinderwens en zei precies hetzelfde. Daarom gaan we het trouwen dus uitgebreider doen. Ik ga in een trouwjurkje, hij in pak en culinair eten met de familie. Ik kan niet wachten om het te vertellen aan onze familie!!! Maar eerst in ondertrouw.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.