GeoStruiners

Wandelingetjes na het werk

Donderdag 29 juli

Ik heb bedacht om weer meer te gaan wandelen na het werk, het is een klein beetje in de slob geraakt. Vanaf 1 juli gaan we voor de Tomatoe Chalenge van Samsung, dus moeten we aan 200.000 stappen komen en ik moet meer oefenen voor Frankrijk net zoals de hond en er moeten wat kilootjes vanaf. Dus vandaag maar eens 5 kilometer gepland. Het was alleen de vraag of het droog zou blijven dus voor de zekerheid maar een pluutje mee genomen.

Ziva heeft onderweg nog even lekker kunnen zwemmen en kon ook het grootse gedeelte los lopen.

Helemaal leuk was dat er in het Buytenpark toch nog een cache te scoren was. Deze was vrij nieuw en lag verstopt in een boom. Helaas wel te klein om er een tolletje in te droppen.

Vrijdag 30 juli

Ook vandaag na het werk weer gewandeld, deze keer iets korter namelijk 3,5 kilometer. Op deze route niets te cachen, de multi heb ik hier al weg gehaald. Wel kon ik de camera van mijn telefoontje uitproberen.

Eenmaal thuis was Alex inmiddels ook gearriveerd. Heerlijk spareribs stonden op het menu. Tijdens het bakken en wachten hebben we lekker een biertje en baco gedronken en ondertussen mijn camera verder uitvogelen.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.