GeoStruiners

“Vrijgezellen avond”

We hadden al in de planning staan om met Chris en Simone ergens weer wat te gaan eten, het was al weer een behoorlijke tijd geleden. We hadden al een datum geprikt maar deze werd doorgeschoven omdat het niet lekker uit kwam. Ineens werd er heel geheimzinnig gedaan, we moesten zondag 5 november vrijhouden en om half 5 klaar staan. Wat stond ons te gebeuren? 2 weken van te voren werd dit gemeld, dus het was gesprek van de dag in huis. Moesten we in konijnenpakken gaan rondrennen door het Stadhart. Het zou een surprise worden. Maar de zondag was aangebroken en ik begon het ook wel spannend te vinden. De dag zijn we knutselend door gekomen en op tijd zijn we ons gereed gaan maken. Om 10 voor half 5 zaten we samen al op het aanrecht te wachten op de dingen die komen zouden. Joey ging die avond “de hort op”, dus met hem hoefde we geen rekening te houden, hij was de deur al uit. Om kwart voor 5 stond de helft van de familie Adriaanse op de stoep inclusief Joey!!! Waar kwam hij nou ineens vandaan??? Ook mijn moeder was er bij, maar geen pap en geen Myrrhe… Het werd allemaal een vreemde toestand, maar we gingen dapper bij Simone de auto in me god weet waar naar toe. De rit ging richting Voorburg een wijk in, naar een woonhuis. Heel vreemd allemaal! Maar de voordeur verraadde het al, het was een escape room!

Wat een super leuk idee! Met de hele familie het vertrek in en puzzelen maar! Wat een lol hebben we daar gehad zeg! Alles wat los en vast zat in “het café” (dit was ons thema) werd overhoop gehaald. Dubbele wanden, verborgen deuren en puzzels leidde ons naar het laatste vertrek waar de kluis open ging met het geld, zodat de geldwolven (ik en mijn moeder) de buit mee konden nemen. Het was een uur, echt veel te kort. Ik had het graag nog langer gedaan.

De rit ging weer terug naar Zoetermeer, daar werden Myrrhe en mijn vader thuis opgehaald. Myrrhe was te jong, mijn vader niet fit genoeg. Van daar uit gingen we richting restaurant. Alle straten kwamen langs, geen idee waar we heen gingen. Uiteindelijk wat het nog net niet in onze straat… Eten & Zo. Echt super leuk! Helemaal ons ding. En om het feestje echt compleet te maken schoven hier de ouders van Alex ook aan. Al onze dierbaren waren om ons heen en hadden dit voor ons geregeld. We hebben ontzetten plezier gehad en zullen deze avond niet vergeten.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.