GeoStruiners

Vanavond lekker knallen!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanavond weer lekker naar RTT om te gaan knallen! Na de peptalk en extra uitleg van Alex en voor vanavond zijn aangeboden hulp/samenwerking hoop ik iets beter uit de verf te gaan komen. Ik heb even een setje nodig om verder “het veld” in te gaan zonder bang te zijn dat ik “fouten of blunders” maak. Maar ja, nu sta ik er ook maar als een watje bij terwijl ik volgens mij helemaal niet zo ben. Immers sjees ik wel een heuvel af met een bloedgang op mijn mtb, waarbij als ik een val zou maken helemaal open zou liggen. Wat doen die BB’s nou? Helemaal niks, dus dat is het ook niet. Het is iets dat tussen mijn oren zit. Nu kan ik gevoelsmatig ook niet met trots roepen ik doe aan Airsoft, ik ben niet tevreden over hoe ik bezig ben. Eerst moet ik trots worden op mezelf. Daar heb ik wat hulp bij nodig. Dus vanavond achter mijn schatje aan met nog steeds een beetje de angst dat ik (vooral in zijn ogen) tegen zal vallen en de verwachtingen hoger zijn. Maar goed, ondanks dat de dikke vingers nog niet binnen zijn, pas ik ze wel alvast toe en ga ik genieten. Genieten van knallen het gek doen en de steun van Alex om mij even dat ene zetje in de rug te geven om over die achterlijke angst heen te stappen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6435″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.