GeoStruiners

Vakantiiiiieeee naar Zuid-Limburg!!!!

Zondag 15.08.2021

Eindelijk is het dan zover! De vakantie is begonnen! Beide, maar vooral Alex, waren er erg aan toe. Zaterdag hadden we al de nodige spullen bij elkaar gezocht en vanmorgen konden we alles inladen. Het is altijd meer dan je denkt maar het immers voor 3 weken.

Om een uur of 11 konden we vertrekken om de rit naar zuid Limburg te maken. Ik denk dat we er zo’n 3 uurtjes over gedaan hebben. Het laatste uur begon ik wat in te kakken omdat het een erg relaxe rit was. Maar het half uur van te voren werd mijn aandacht weer gewekt door de heuvels en scherpere bochten. Het was net Frankrijk dus had ik er weer kol in.

De camping zag er gelijk al leuk uit en bij de receptie werden we vriendelijk geholpen. De plek is leuk. Alleen aan het zand te zien heeft het hier blank gestaan maar we zijn op alles voorbereid.

De wagentent op zetten ging super snel en stond gelijk heel mooi maar de voortent ging volgens het stappenplan toch iets minder makkelijk. Het was 27 graden dus behoorlijk warm, we waren moe en mijn knie speelde op. Toen we klaar waren, waren we toch wel afgestoffeerd. Maar het staat mooi en is helemaal geweldig. En zeker met ons leuke keukentje. Die hebben we ingewijd met kip gyros en pita broodjes met sla. Om 11 uur vertrokken we naar ons mandje.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.