GeoStruiners

Tomato challenge

Zaterdag 1 juli

Het begin van de Tomato challenge. Nu zul je je afvragen wat in hemelsnaam is de Tomato challenge! Nou dit doen we dus via onze Samsung Gear horloges. Het is een uitdaging van 200.000 stappen deze maand wat al gauw neer komt op 6500 per dag. We moeten dus flink aan de bak!!

Maar goed in het kader van een paar kilootjes kwijt en meer oefenen voor Frankrijk is dit een mooie motivatie. Immers met die gips arm zijn een aantal sporten even in de koelkast komen te staan. Dus eerst maar begonnen met de loopband in de sportschool. 30 minuten op 6,5 km per uur en een helling. Na de sportschool was de hond aan de beurt, ook zei moet meer conditie opbouwen voor de vakantie.

Een wandeling van 5 km stond gepland waarbij een cache was te scoren. Deze zou op bij de rotonde moeten liggen aan het eind van de dijk bij de Meerpolder. Een mooi tripje om met de hond te doen, zij kon weer lekker los lopen.

Het was even zoeken ter plekke maar ineens viel hij in het oog. Dit keer was het een hele mooie. Het was een insectenhuisje met daarin ruimte voor de cache. Dat het er uberhaubt nog stond vond ik een raadsel, achteraf gezien viel hij eigenlijk best wel op, zo vlak bij een bushalte en fietsenstalling.

Maar deze krijgt een favo, zo’n mooie creatie zie je niet vaak. En zeker niet in de stad. Eenmaal thuis aangekomen leverde deze dag mij 16660 stappen op. Morgen mag ik dus lekker luieren… 🙂

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.