GeoStruiners

Step van stal

2 dagen geleden heb ik mijn sport step (kickbike step) van stal gehaald. Om mij heen zie ik de hardlopende en skatende mensen en dan gaat het kriebelen bij mij. Hardlopen en vooral skaten heb ik veel gedaan, maar mijn knie laat dat niet meer toe. Dus bedacht ik me ineens dat ik een step in de schuur heb staan. Even lezen op internet en het blijkt dat dit heel goed kan met een “kluts knie”. Dus zo gezegd zo gedaan.

Het plan was om het in ieder geval weer op te bouwen, dus niet al te ver. 5 km om mee te starten leek me goed en dan combineren met geocachen, dan heb ik een mooi doel. Hier in de buurt ligt een trail, daar doe ik er dan steeds een paar van.
Van de week zijn ook mijn nieuwe woodies binnen gekomen die ik in de containers kan droppen als daar ruimte voor is. Deze woodies kunnen mede-geocacher ook weer loggen op de officiƫle site en ze verwijzen naar deze website.

Ik ben heerlijk op pad geweest met geocache spullen, woodies en GoPro. Het was prachtig mooi weer, dus lekker genoten. 2 geocaches heb ik kunnen scoren dus gelijk mijn punten verdiend voor de challenge Memory Lane ter ere van 20 jaar bestaan van Geocaching.
‘s Avonds stond er een heerlijk maaltijd te wachten om deze dag af te sluiten.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.