GeoStruiners

Weekendje Stadskanaal

Na dit weekend is iedereen uitgenodigd voor ons trouwen maar daar moest nog wel wat voor gebeuren. Van de week had ik al een pakketje richting Chris en Simone gestuurd. Deze zou vrijdag bezorgd worden. Ik had al gezien dat het bij de buren afgeleverd is. Het pakketje met huwelijksbootje had ik via PostNL verstuurd en mijn adres van het label afgeknipt. Om 17.00 uur werd ik gebeld door Simone met de vraag of wij een pakketje hadden verstuurd. Ik hield me natuurlijk van de domme en wist van niks. Na flink uithoren moest is toch toegeven en de reactie aan de andere kant was echt geweldig. Ze reageerde er zo leuk op en zo verrast!
Nog één persoon moest uitgenodigd worden, Oom Peter. Zaterdag zouden we het zelf persoonlijk gaan vertellen. Rond de middag zijn we in de auto gestapt richting Stadskanaal, zo’n 2,5 uur rijden. Zelf heb ik gereden, Alex was niet in de mood om te rijden.
Eenmaal aangekomen werden we hartelijk ontvangen! Waarom gaan we niet vaker?… Bij een kop koffie hebben we hem het kadootje gegeven met het huwelijksbootje. Hij had echt niet door waarom hij het kreeg, of hij durfde het niet te raden. Toen we vertelde dat we gingen trouwen en dat we hem er graag bij willen hebben werd hij volgens mij wat emotioneel. Volgens mij voelt hij zich vereerd. Oompje hoort er immers bij!!
Het weekend was verder super leuk! We hebben het serieus leuk gehad. ‘s Avonds werd er een rijsttafel besteld waar we lekker van gesmuld hebben en zijn tweepersoonsbed werd aan ons afgestaan. We hebben nog een film gekeken om vervolgens om half 1 naar bed te kunnen. Dat dachten we… Ineens raakte we op dreef met kletsen, gitaar spelen en drinken. En ineens was het 06.00 uur in de ochtend!! Half 7 lagen we er pas in. Pffff, hier hebben we een week van moeten herstellen!!


Zondag in de middag gingen we weer richting huis na een lunch van broodjes en gebakken ei en wat knutselen aan zijn pc.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.