GeoStruiners

Rondje Vlietlanden

Momenteel zitten we in een hittegolf met temperaturen boven de 30 graden. Te warm dus om echte activiteiten te doen. Zaterdag moest Alex werken, ik ben ‘s morgens vroeg een uur met de hond gaan lopen. Daarna heb ik me terug getrokken in huis. Momenteel met regelmatig hoofdpijn die ik nog niet helemaal kan herleiden, durfde ik me niet in deze hitte te wagen. Vroeger kon ik daar ontzettend goed tegen, ik ging net zo gemakkelijk sporten en bakken in de zon.

Ik had ergens gehoord dat je met deze warmte deuren en ramen dicht moet laten, dus de tuindeur heb ik eens niet open gezet. En de gordijnen dicht gelaten. Ik moet zeggen, met een ventilator erbij werkt het echt! Het is heerlijk aangenaam in huis.

‘s Middags kwamen Joey en Lindsey mee barbecueën en Alex was ook op tijd thuis. Vóór het eten moest er nog even gegamed worden op de Xbox.
Tot ‘s avonds laat hebben we buiten gezeten met kaarsen aan en potten Ben & Jerry’s. Het was echt super gezellig!

Zondag werd ook weer een warme dag. Opnieuw hielden we de deur en gordijnen dicht. Maar rond een uur of 2 hadden we beide wel zoiets van “zo kunnen we niet onze dag doorbrengen”, we wilde toch even proberen om een stukje te fietsen.
Dat was werkelijk een verademing!! Normaal fiets ik op onze fiets met hoegenaamd geen trapondersteuning om toch een beetje conditie te houden. Nu kozen we beide voor de turbo stand, dat is maximale ondersteuning. Gewoon lekker cruizen. Het windje maakte het heerlijk aangenaam. Onderweg viel er ook nog een geocache te scoren.
Thuis wachtte er balletjes gehakt met een knoflook mayonaise op ons, we zijn weer een beetje op onze koolhydraten aan het letten.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.