GeoStruiners

Riviertje en Die pakken

Vandaag liepen de temperaturen weer op naar 35 graden, dus behoorlijk warm. Niet echt weer om een berg te gaan bewandelen of zo. En Alex had toch wel last van zijn knie na de klim naar boven. We hebben heerlijk op onze plek wat zitten relaxen en ik ben wat crea bea geweest. Eindelijk weer… Ik had slippers meegenomen om wat op te pimpen met een haaknaald en dat is gelukt. Weer een stukje verder gekomen. Ik ben niet een enorm haakwonder maar dit was net leuk te doen. Overigens zijn ze nog niet helemaal af. Bij het teensteeltje moet nog een bloemetje of vlinder komen.

Na weer even gedobberd te hebben in de rivier met Ziva, zodat ook zei lekker kon afkoelen hadden we bedacht om een middagje Die in te gaan en gelijk de boodschappen te doen. Uiteraard waren er in het centrum wat caches te scoren, waardoor we weer op leuke plekjes kwamen.

Een cache lag stiekem onder de poort in een grappig steegje verstopt in de muur achter een steen. We hebben ons wel een ongeluk gezocht. De Geocache app liet ons alle kanten op lopen behalve de goeie. Maar toch gelukt.

Voor nummer 2 moesten we een stukje omhoog, deze lag ook verstopt in de muur achter een steen, maar dan op ooghoogte.

Terug naar beneden vond ik het straatje wel grappig voor een foto. Leuk voor een aquarelletje misschien…

Die heeft ook een kerk. Deze was van buiten niet echt fraai om te zien, maar van binnen moest er wel even bezichtigd worden. En ja, binnen was de moeite waard.

Na de boodschappen zijn we weer op tent aangegaan. Op het menu stonden ‘vieze’ hamburgers uit verpakking. Waarom vies? Gewoon omdat ze goor lekker zijn en uit een folietje komen.

Oh ja, en deze is overleden…

Een van onze 2 ‘glamping’ opblaasstoelen. Hij liep al steeds een beetje leeg, maar nu was er geen pompen meer aan. Meneer G te Die zit nu dus op een ‘gestolen’ (lees geleased) ligbed van de camping weg gemoosd bij een van de huisjes waar toch niemand is…

En zij….

zij heeft het erg naar haar zin!! Beetje luieren, beetje zwemmen, beetje bedelen….

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.