GeoStruiners

Regenachtige dag

Vrijdag 27.08.2021

Na gisteren moeten onze onderstelletjes wat rust hebben. Daarnaast is het ook nog eens een regenachtige dag met regen en zonneschijn.

Ook moesten de boodschappen worden gedaan. Deze keer hebben we die gehaald in Epen met auto. Gelijk voor drie dagen en Bacardi gehaald bij een mini slijterij.

Na het weekend willen we naar Maastricht dan doen we daar weer de boodschappen. Maar jeetje, we gaan alweer onze laatste week in maar wat hebben we al veel gedaan! Aan het eind hebben we er zo van genoten dat we het zelfs lekker vinden om naar huis te gaan. Daar wacht straks ons nieuwe krachtstation op ons met bijbehorend nieuw leven. Maar ook de aanpak van onze tuin met veranda achterin. De badkamer, laminaat dat we gaan leggen en de rest van het huis. Heerlijk vooruitzicht en we hebben er helemaal zin in!

De regen ben ik wel een beetje zat hoor, het is halen en brengen. Nu komt het weer met bakken uit de hemel. Gelukkig hebben we nu wel de voortent, dat is echt de juiste koop geweest! Net zoals ons Kampa keukentje, met dit weer kunnen we heerlijk in de tent koken.

Zaterdag 28.08.2021

Momenteel doen we niet zoveel, het regent aan één stuk door en alles om ons heen is nat en glibberig. We soppen met z’n allen door het gras, auto’s komen er soms niet uit en caravans moeten geholpen worden met de lokale tractor.
Maar we vinden het wel prima zo, afgelopen 2 weken hebben we al zoveel gedaan! Veel gewandeld en gefietst, de omgeving is gewoon prachtig! Met of zonder zon…

Vandaag stond in het teken van gewoon lekker niks doen. De boodschappen hadden we gister al gehaald, dus we verbleven lekker op de camping. Ik heb lekker de vouwwagen bak opgeruimd en het nodig weg gegooid of gaat mee terug naar huis. Alles lekker geordend en gesorteerd. Later in de middag nog even met mijn moeder gebeld en daarna lekker geknutseld. Voornamelijk bloggen en printjes maken met mijn printertje. Helemaal leuk! Alex heeft lekker Max zitten kijken.

Het avondeten was gebakken ei op pistoletjes en de rest van de avond vulde we weer met de serie “Last ship”. Heerlijk zo, we komen helemaal tot rust op deze manier.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.