GeoStruiners

Pittig

Oei, gisteren hadden we weer een pittige discussie die ontstond door niks. Zoals altijd door niks. Eigenlijk hadden we heel lekker gegeten en het was gezellig. Voordat we klaar waren begonnen we aan iets dat blijkbaar gevoelig lag bij een van ons beide wat dus uitliep op stront. Helaas is zo’n discussie dan niet meer te stoppen en loopt zeer hoog op. Maar ja, soms moet dat. Meestal worden we er wel wijzer van alleen deze keer had ik dat niet. Zelfs met naar bed gaan was ik nog behoorlijk boos (of verdrietig) en eigenlijk heeft dat de hele nacht aangehouden. Ook ‘s morgens was het nog niet over, ook al wilde ik dat wel graag. Met nog even na babbelen en een knuffel lukte het wel.

Dus gingen we op naar de Intratuin voor hardhouten palen om ‘s middags aan de schutting te beginnen. Bij de kassa lagen enorm leuke “Warmies” ofwel hele leuke knuffels met een pittenvulling die opgewarmd kan worden in de magnetron.

Knuffeltje om op te warmen

Omdat we gister ruzie hadden gehad mocht ik er een uitkiezen. Het is een beertje geworden. Mij mood moest in de loop van de dag nog wel even omslaan. Het ging voor mij niet werken om met z’n drieën aan de schutting te werken. Het liefst wilde ik alleen zijn en onderduiken. Eigenlijk heb ik dat ook een beetje gedaan. Lekker de boodschappen doen, keuken beetje schoongemaakt en ook de magnetron. Immers wilde ik aan het eind van de dag mijn knuffel opwarmen in een schone omgeving.. In de loop van de dag kwamen er nog wat nuttige klussen op mijn pad. De oude beugeltjes moesten uit de oude palen gedraaid worden, omdat de nieuwe afbraken. Een ritje naar de Gamma was noodzakelijk om extra nieuwe bij te halen en gelijk spullen terug te brengen. 

Aan het eind van de dag was mijn stemming aardig bijgedraaid, de schutting stond voor zover we gepland hadden en mijn knuffel kon worden opgewarmd.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.