GeoStruiners

Pauze ‘vliegt’ om

Wat doe je als je je pauze op je werk moet vullen en het nog mooi weer is? Nou vliegen dus. Zonnig met een lekkere temperatuur en weinig wind. Ik vind het altijd heerlijk om even de deur uit te gaan aangezien ik verplicht ben om pauze te nemen. Vanmorgen heb ik dus mr. Mavic meegenomen en eigenlijk past ie perfect in mijn fietstas.

Ook in mijn oude rugzak trouwens waarvan ik gister de zijvakken voor bidons van heb zitten maken, zodat ie weer naar mijn zin is en mee gaat als we op pad gaan. Om nou een nieuwe tas te kopen terwijl deze nog helemaal goed is vond ik eigenlijk wel zonde. Toch weer 100 eurie.

Maar terug komend op de pauze, om 2 uur ben ik even de deur uit gegaan en ik had het industrie terrein op het oog richting Hoogvliet. Daar ligt veel braak liggend terrein waar ik in alle rust even kan vliegen. Ok√©, eigenlijk mag het wel niet, maar als je niet zo ver weg gaat en het vliegtuigje in zicht houdt dan is er niks aan de hand. Het leverde dus weer wat leuke kiekjes op met in de verte de Hoogvliet waar Alex werkt! Het is natuurlijk maar heel kort dat het kan, want zo’n half uur is zo om gevlogen. Letterlijk en figuurlijk. Maar goed, nu kan het nog. Straks wordt het weer slechter met wind en regen, dan houdt het echt even op. Dan moet ik wat anders verzinnen.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.