Oude Leede, nooit eerder van gehoord.

Het was een stuk minder koud dan afgelopen dagen, het zonnetje piepte er zelfs even door. Ik had besloten om naar Oude Leede te gaan, vlak bij Berkel & Rodenrijs, op een half uurtje rijden vanaf huis.

Het was een hele reis ondanks dat het dicht bij huis was. Mijn Garmin stuurde mij letterlijk door de weilanden heen waar je tegemoet komende verkeer via uitwijkplaatsen moet passeren. Overal 30 km zone maar dit gaf mij de gelegenheid om mij op vakantie te wanen en lekker rond te kijken. Eigenlijk was het ritje al genieten. Garmin stuurde mij niet helemaal goed, ergens stond ik midden in het weiland met mijn voorwielen op een doorgaand fietspad. Ik moest keren… Daar keren waar aan weerszijde 2 slootjes zijn. Dat werd dus een stuk achteruit en via een bruggetje keren.

GC64BNM - Zwethsluisje
Bij Zwethsluisje
GCGQE2 - De Ackerdijkse plassen
GC60DAQ - Visstek

Het zijn 3 caches geworden, alle 3 erg leuk verstopt. Een ervan was bij een sluisje, hier zou ik anders nooit heen gegaan zijn. De laatste was een flinke container. Hier kon ik een tolletje in kwijt. Het gebied was erg mooi en Ziva kon er lekker los lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.