GeoStruiners

Op naar het ‘voorgenomen huwelijk’!! #ondertrouw

Vandaag de grote dag, we gaan ons huwelijk bekend maken aan onze ouders. Voor ons beide best spannend. Niet dat ze er niet achter zouden staan, maar hoe gaan ze reageren? Voor beide ouders had ik een beeldje gekocht, een huwelijksautootje met bruidspaar. Het was de bedoeling om het luchtig te geven als een kleinigheidje. Dat is gelukt!

We begonnen met de ouders van Alex, om 13.00 uur hadden we afgesproken onder het mom van een bakkie doen. Dat was natuurlijk ook zo. Toen dat bakkie op tafel stond gaf ik het cadeautootje aan Hennie: ‘ik heb nog een kleinigheidje voor je’. Een ding, ze verwachtte het niet helemaal natuurlijk. Uiteraard had ze een vermoeden, dat verwachtte ik weer wel. Immers moeders weten alles. Maar ze was super blij verrast en helemaal enhousiast. Ze haalde het autootje uit het papier en riep gelijk: ‘jullie gaan trouwen?!!’ Kees had het niet door, die was man ‘mannenzaken’ bezig, zelf toen hij het beeldje in handen kreeg. Totdat het kwartje eindelijk viel, we hebben er vreselijk om gelachen.

Bij mijn ouders was het ook leuk. Ook bij het uitpakken van het autootje riep mijn moeder gelijk: ‘Oh, jullie gaan trouwen!!’. Ook zij vonden het super leuk!! Uiteraard wisten ook zij dat er iets gaande was, wij komen nooit met ons 2 zomaar op zondagmiddag langs. En helemaal niet met dit prachtige weer. Maar ze had geen idee waarom, ook zij waren super blij verrast. Ze gingen ons zelfs feliciteren. Beide ouders vinden het super leuk voor ons, zoals we hadden verwacht. Nu moeten we Chris, Joey en oom Peter nog op de hoogte brengen. Dan is ons trouwclubje compleet. Maarrrr, ik ben nu wel verloofd!!!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.