Onze Souvenirs

Dit was onze eerste souvenir, ik wist het bestaan er niet eens vanaf.  3 Souvenirs later snapte ik het systeem, dus nu is het een verslaving geworden.

Ook deze was toeval, heel per ongeluk gescoord. Bij toeval logde ik een cache op oudejaarsdag en kreeg deze dus vanzelf.

Voor deze souvenir kregen we ook een mail. Nu ik de smaak te pakken heb ga ik er ook voor! Er moest gewoon een cache gelogd worden.

Bij deze werd het me echt duidelijk. We ontvingen mailtjes van Geocaching met daarin “geheime informatie”. Nu waren we soort agents die codes moesten kraken. Dit was de eerste van de serie van 3, er moest een cache met meer dan 10 favo punten gescoord worden. Deze deden we op de eerste dag van de vakantie. Pietje erger je niet was een hele mooie uitdaging!! Het was tevens het begin van een heerlijke vakantie!!

De volgende moest een multi worden. Voor deze hebben we er 2 uitgezocht. Een hele makkelijke, deze was op het plateau van de Drunense duinen. De 2e was een hele leuke wandeling bij Loon op zand. Met deze souvenir sloten wij een heerlijke vakantie af.

De 3e van deze serie moest ik zou ik natuurlijk ook hebben, nu wilde ik ze wel compleet hebben. Met hulp van Lex gingen wij op zoek naar mijn Mystery. Het werd er een die ik zelf had uitgerekend , eentje van de fobieen serie. Echt een hele leuke, namelijk een “fobie voor rommel” cache.

Als klap op de vuurpijl (dit wist ik niet van te voren) verdiende we met deze 3 een badge of honor.

Hello Agent dekampeerders,

Thanks to you, the geocaching universe is safe once again. By securing all three Mission GC souvenirs, you’ve proven yourself one of the world’s most elite geocaching spies.

Deze heb ik fysiek mogen bestellen. Super cool!!!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.