GeoStruiners

Onze grote dag

De dag begon om 10 uur. Mijn moeder was er om half 10, om 10 zouden samen naar de kapper gaan. Ze was al 45 jaar niet meer geweest, al die tijd knipte ze het zelf. Maar nu was het toch een mooi moment om een keer samen te gaan. We gingen voor het hele programma: wassen, knippen, drogen en stylen.


Na een half uur zagen we er samen super leuk uit, het was een hele metamorfose! Na de kapper gingen we ons omkleden en optutten. Om 13.30 uur werden we bij Chris en Simone verwacht voor een lunch. Echt super gezellig, en ontzettend leuk. Daar werden de corsages opgespeld en konden we een broodje eten. Ik ben ze echt enorm dankbaar dat ze dit voor ons hebben geregeld. De hele dag werd mede hierdoor zo feestelijk!!

Tegen half 4 gingen we richting stadhuis, om 4 uur zou de ceremonie plaatsvinden. Jemig, wat waren we beide nerveus zeg!! We hoefde alleen maar “ja” te zeggen, maar toch. Het bleef spannend.
Kwart voor 4 kwamen we aan met de rest van de familie en gingen we naar binnen. We werden opgewacht door Paula de trouwambtenaar. Daar stond ze dan, in haar toga. Nu was het helemaal echt aan het worden.
Toen het moment daar was om naar binnen te gaan , op de muziek van U2, was het spannend maar ook geweldig!
Onze familie zat achterstevoren allemaal met een grote glimlach! Toch wel trillend op mijn benen ging ik naar voren naar het bankje. Gek hoor, dat je dan zo nerveus bent. Maar ja, immers is het DE dag waar ik misschien al 25 jaar van gedroomd heb met in het bijzonder de laatste jaren. Toen der tijd wilde ik “gewoon trouwen”, de laatste jaren wilde ik specifiek met Alex trouwen en zijn achternaam dragen. Voor mij is dat van grote waarde, dus dat alleen al is een feest.

Het moment van het “jawoord” was helemaal speciaal, immers dit is bindend. Daarna mochten we dan eindelijk onze ringen om elkaars vinger doen. Ze werden aangedragen door ons bruidsmeisje, Myrrhe mijn nichtje. Op het zelfgemaakte kussentje van mijn moeder, waarin ze haar eigen stukje trouwjurk heeft verwerkt. En wat zag Myrrhe er gaaf uit!! In haar zwarte jurkje met Dr. Martin schoenen zag ze er geweldig uit. Super in onze stijl! Echt zo stoer!!


Dit moment, met onze dierbaren, zullen we nooit vergeten. Zij hebben er getuigen van mogen zijn en het allemaal mogen meemaken.


Na de ceremonie was het tijd voor ontlading, het was een uur of 5. Ik was bang dat het te vroeg zou zijn, maar uiteindelijk gingen we toch allemaal naar de Griek.

Het werd één dolle boel, een geweldige avond. Wat hebben we een plezier gehad. Tegen 12 uur middernacht verlieten wij pas het restaurant.
De dag zat erop maar beleefd met een enorme glimlach. We mogen terug kijken op een geslaagde dag. Nu rest ons nog een weekend in een welness huisje om het compleet te maken…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.