GeoStruiners

Onze grote dag staat vast!

19 juli was de dag dat Alex mij ten huwelijk vroeg. Toen kon mijn dag al niet meer stuk. Het was een serieus aanzoek.
Vandaag heb ik onze gekozen datum definitief kunnen maken. 16 november 2017 om 16.00 uur. Het gaat echt gebeuren! Nu kunnen we alles verder gaan regelen.

16 november was de dag dat ik mijn huis kocht, de dag dat mijn leven ging veranderen. Na het beeindigen van mijn relatie en het wonen bij mijn ouders in Elst kreeg ik de sleutel van mijn eigen plekje. Na een jaar er gewoond te hebben besloot ik op 16 november echt voor mezelf te kiezen en een punt te zetten achter alles wat toen nog speelde. Ik “klikte” op Alex en dat zette vervolgens mijn leven volledig op zijn kop en is nooit meer goed gekomen 😉 Er is een hoop gebeurd, een hoop ervaringen rijker en een hoop wensen worden vervuld. Kortom we hebben een hoop mee gemaakt en zullen nog veel meer op ons pad krijgen.

Nu, precies 11 jaar later op 16 november om 1600 uur gaan we bezegelen dat we zielsveel van elkaar houden en dat we voor elkaar gemaakt zijn. We horen bij elkaar, we zijn soulmates. Zondag zullen we naar ons ouders gaan om het te vertellen. Zij zullen onze getuigen worden. Mijn ouders voor mij, Kees en Joey voor Alex. Ze weten nog helemaal van niks en waarschijnlijk vermoeden ze het niet eens. Ik heb 2 kleine cadeautjes gekocht, 2 bruidspaar beeldjes. Deze gaan we geven zonder iets erbij te zeggen. Ik zo benieuwd naar hun reactie. De week erop doen we hetzelfde bij oom Peter, we gaan hem uitnodigen voor ons trouwen. We combineren het met een nachtje daar slapen, dan is de ouwe ook weer helemaal happy. Heeft hij gelijk iets om naar uit te kijken. Chris en Simone krijgen het per post en zij mogen raden van wie het afkomt. Gewoon als grapje.

Maar je kunt je wel voorstellen dat ik al de hele dag met een smile van oor tot oor rond loop en helemaal hyper ben. Er valt nog het nodige te regelen. Ringen passen en bestellen, de Griek regelen en nog wat rompslomp. In ieder geval…. de datum staat vast!!!!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.