GeoStruiners

Ons huwelijksreisje

Voor ons huwelijksweekend hebben we gekozen voor een houten welness huis met sauna en jacuzzi. Het is gelegen onder Weert in de Heelderpeel nabij de Beemderheide op het Narvikpark. Ziva kon lekker mee, we waren dus compleet.

De rit erheen viel nog niet mee, rond een uur of 10 stonden we op, tegen 12 uur gingen we erheen. Volgens mij zat de alcohol nog in ons bloed, beide waren we toch wel naar de kloten. Ik reed, maar was ook niet fris en fruitig. Achteraf gezien miste ik toch wel de focus. Bijna zat ik achterop een vrachtwagen (of het echt aan mij lag laat ik in het midden) en ik reed puur op navigatie. Maar goed, we zijn heelhuids aangekomen.
Eenmaal gearriveerd, zijn we eerst een stuk gaan wandelen. We waren er een uur te vroeg, wel gepland. Om 15.00 uur konden we in het huisje. Jeetje, wat we daar aantroffen was naar al onze verwachtingen. Helemaal zoals op de foto’s. Een leuke woonkamer, mooie keuken, de jacuzzi met traditionele sauna. Slaapkamer beneden en ook nog eens op de bovenverdieping. Hier konden wij ons wel vermaken het komende weekend. En, we mochten maandag tot 12 uur in het huisje blijven, in plaats van 10 uur.
We hadden ons eten mee genomen, allemaal luxe dingetjes. De eerste avonden hadden we lekker vleesjes, de 2e avond sushi met nog van alles en zondag waren het braadworsten. Gewoon, omdat we daar zin in hadden. We zijn heerlijk ondergedoken en hebben genoten van alles in het huisje, van de natuur en van elkaar!


We hebben nog heerlijk gewandeld, boven verwachting lag er op loop afstand een prachtige omgeving met bos. En niet te vergeten, geocaches. 12 stuks hebben we kunnen loggen. Zelfs het weer zat mee, ondanks dat er slecht weer was voorspeld.


Maandag rond de middag gingen we weer op huis aan, het zat erop. Maar wat hebben we het heerlijk gehad. Alles was helemaal perfect en geslaagd! Die avond hebben we het afgesloten met pizza’s.
Morgen moet er weer gewerkt worden…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.