GeoStruiners

Ondertrouw 5-10

Vandaag weer een grote dag, om 16.00 uur gaan we in ondertrouw! Ik nam dit nogal wat luchtig op en dacht om vanuit mijn werk naar het stadhuis te gaan. Dit kon niet door de beugel vonden mijn 2 vrouwelijk collegaatjes. Ik moest op tijd naar huis en mij omkleden. Oké, van het omkleden heb ik niet veel werk gemaakt maar ik ben wel op tijd naar huis gegaan. Het gebeuren zelf vond plaats in een achteraf hokje met de ambtenaar aangezien het stadhuis verbouwd wordt. Het was allemaal super officieel, voor van alles en nog wat moest getekend worden.
Na dit gebeuren hebben we besloten lekker pizza te bestellen en op de bank op te eten. Een dag later zouden we wel uit eten gaan.
Dat hebben we vrijdag gedaan, lekker naar Eten & Zo saampjes. Lekker lopend erheen en eten waar je zin in hebt. Helemaal leuk!
Het in ondertrouw zijn voelt toch anders dan verwacht. Het voelt echt feestelijk, het is echt de aanloop naar je trouwerij toe. Een aantal dingen moeten er nog geregeld worden, daar hebben we mooi de tijd voor.
Mijn moeder leeft helemaal mee. Ze stuurde een hele mooie kaart, gaat een trouwring kussentje regelen en houd zich bezig met corsages en bruidsboeket.
Ik laat haar lekker, ze geniet er met volle teugen van denk ik. En ik ook…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.