GeoStruiners

Nog steeds genieten in Duitsland

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]We genieten nog steeds volop van onze week op het park! Het weer zit behoorlijk mee, de poncho’s blijven steeds in de rugzak zitten. We plukken ook de dag. ‘s Avonds op tijd naar bed, zodat we de volgende dag op tijd weer op avontuur kunnen gaan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”4210″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Maandag
Op de planning staat uiteraard weer een wandeling deze keer niet in combinatie met een cache. We kiezen voor een leuk gebied in de buurt waar niets ligt. Immers hebben we ‘s morgens al de cache gescoord op het park zelf. Dat was nog even zoeken! Waar blijkt dat de cache bovenin de uitkijktoren ligt, stonden wij beneden met een verschil van 3 meter geen rekening houdend met de hoogte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4201″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4212″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Na geheimzinnig om het gebouw te hebben gelopen en wat logjes gelezen te hebben zijn we toch naar boven gegaan. En ja hoor, daar lag hij. Hoog, droog en magnetisch.

‘s Middags zijn we dus lekker ‘cacheloos’ gaan lopen. Wederom met poncho’s in de rugtas en wederom niet nodig. Het was een flinke afdaling en we wisten dat we ook ergens weer omhoog moesten.
Als we het aangegeven pad bleven volgen dan werd het nog een hele wandeling, we hadden dus bedacht om ergens de berg af te steken en een kortere route te nemen. (lees: van het pad af gaan)
Dat was een behoorlijk steile klim maar wel heel stoer!!
Het is een route geworden van 7 kilometer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4202″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4204″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dinsdag
Een rustig dagje tussendoor om de voetjes even wat rust te geven. Er moeten ook wat boodschappen gedaan worden. Maar ik zou ik niet zijn als ik dat niet combineer met een cache in de buurt van de supermarkt.

Zo gezegd, zo gedaan. De auto kon geparkeerd worden bij de supermarkt, ┬ávanaf daar zou het een wandelingetje zijn van ongeveer 1,5 kilometer. Appeltje eitje zou je denken, maar niets was minder waar. Het was een enorm steile klim naar boven, onze harten klopten in onze keel. Maarrrr… we zijn aangekomen en hebben de cache gevonden. Een erg mooie locatie “Drei Kreuzen”. Het was de moeite waard. Het leverde ons weer leuke kiekjes, selfies en een extra smiley op.

Daarna hebben we lekker boodschappen gedaan en een heerlijke relaxe middag in ons huisje gehad.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4205″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4203″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_border” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.