GeoStruiners

Nog meer Zon

Woensdag 25.08.2021 De dag was vandaag weer volop zonnig? Alles kon lekker drogen. We waren beide weer opgeknapt dus op het programma zette we een fietstocht richting Drielandenpunt. Dat leek ons wel leuk.

Het was heerlijk weer en onderweg hadden we nog wat geocaches op te pikken. Een ervan lag een pad lager dan waar we waren, dus Alex bleef bij de fietsen en ik liep naar beneden. Het was weer een kapelletje. Terwijl ik om het hoekje gluurde zat daar een gestrande wielrenner. Ik vroeg hem of hij Belgisch was en mij kon helpen met de Franse hint. Uiteindelijk hebben we de container samen gevonden.

Richting het Drielandenpunt moesten we een flinke klim omhoog maar onze fietsen trekken dat prima. We hadden ook even geen zin om er een challange van te maken. Eenmaal boven gingen we wederom voor een geocache, deze keer een Letterbox waarbij wat vragen beantwoord moesten worden. Vanaf het laatste punt moesten we een projectie uitvoeren. Hiermee wisten we de container te bemachtigen.

Eenmaal weer terug hebben we een echt Belgisch patatje gegeten en een sneeuwbol voor de verzameling weten te scoren. Het Drielandenpunt zelf vonden we eigenlijk niet veel aan. Op de terugweg naar huis gingen we nog ff langs de AH voor de boodschappen. ‘s Avonds aten we vleesjes van de grill.

De baas in zijn mini Kampa keukentje

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.