GeoStruiners

Nog eens vliegen met de drone

Vandaag heb ik weer lekker gewerkt, afgelopen dagen was ik niet helemaal prut. Maar ik merk dat ik me weer beter ga voelen. Het was nog onwijs mooi weer en om half 5 nog steeds een strak blauwe hemel. Ik twijfelde of ik toch nog even die zonnestralen zou opsnuiven nu het nog kan. We gaan weer richting herfst.
Het kriebelde wel heel erg om nog eens met de drone te vliegen, ik heb de smaak behoorlijk te pakken. Na even wat scharrelen in huis besloot ik toch het apparaatje in mijn rugzakje te doen, Ziva mee te nemen en een grasveldje te zoeken. De keuze viel op een stuk nog dichter bij huis, namelijk de Zonneberg.

Het grasveldje ligt achter onze woning aan de doorgaande weg. Het is een fraai plekje, een stuk van de weg af dus verkeer kan niet gehinderd worden en een mooi open stuk tussen de bomen. Ik kon mooi vliegen tussen de huizen en dat leverde leuke plaatjes op. Boven het Westerpark zijn het alleen maar bomen, boven ons woonwijk valt er wel meer te zien. Het avond zonnetje gaf precies het juiste licht.
Nu moet ik het doen, want binnenkort is het al weer vroeg donker en zal het vliegtuigje tijdelijk een winterstop krijgen in zijn hangar.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.