GeoStruiners

Nieuwe is hobby geboren

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Zoals de titel al zegt: een nieuwe hobby is geboren bij de familie Goedemondt. Niet alleen voor Alex en Joey (die had al een start gemaakt) maar ook voor mij. De family gaat airsoften!! Joey had het al helemaal uitgedacht, maar hij bleef steken op zijn VOG. Aan Alex kon ik merken dat hij het ook wel heel graag wilde maar er niet aan begon. Hem heb ik een setje moeten geven. Hoe mooi zou het zijn als hij een gezamenlijke hobby zou hebben met zijn zoon, iets dat ik eigenlijk altijd tussen die 2 gemist heb.

Joey heeft een geweldige leeftijd op dit moment (vind ik) dus mooi om mijn man een duwtje te geven. Een duwtje naar iets dat mij ook erg stoer lijkt maar echt een mannenwereld is en waarbij je wel skills moet hebben. Je moet tactisch zijn en verstand hebben van “oorlogje spelen”. Dacht ik… Ondanks dat ik mijn hele leven al weg ben van oorlog films, alles wat met militairen te maken heeft en camo is Ondanks dat alles, is de nieuwe hobby airsoft niks voor mij. Daarbij ben ik geen teamplayer, ben ik een vouw van 46 en heb ik soms moeite om mij te begeven onder de jongeren rond de 15 tot 25 jaar. Hoe dat komt? Dat is een stukje uit mijn jeugd, juist DE periode waarin ik mij niet fijn voelde, zeker niet op gebied van sporten in team verband. Maar ja, schieten vond ik altijd al geweldig en dat is dus eigenlijk altijd blijven kriebelen. Dus had ook ik een behoorlijk setje nodig en die kreeg ik! Van 2 mannen, zowel van mijn husbantie als van Joey, ik moest ook gewoon mee. Zo gezegd zo gedaan, ik ging mee op vrijdag 14 september.

Wauw, wat was dat een vette avond!! Alles maar dan ook ALLES viel mij mee. Het begeven onder deze jongeren, de acceptatie, het snelle CQB ik kan niet anders zeggen dat het geweldig was. Als beginner wordt je op een bepaalde manier mee genomen zonder dat het uitmaakt hoe je er van onder en van boven uitziet. Het schieten, echt geweldig!! Oké ik was daarin nog te voorzichtig en mis op alle vlakken dan ook maar enige tactiek maar ik hoop dat ik daarin een beetje op weg geholpen ga worden.

Wat ik ook een leuke ervaring vond is dat ik op dat moment een hele andere man heb. Helemaal in zijn element, zo leuk om te zien! Hij is ineens geen huisman meer die staat te koken of de man achter de pc maar een stoere vent zoals ik hem eigenlijk nooit mee maak. Tja, ook best feromonisch verantwoord 😛 Ik kon wel zien dat hij dit echt nodig heeft. Even in ZIJN wereld zijn en ik stap erachter aan 🙂

Maar het belangrijkste was nu om te kijken wat ik er van vond.

Nou.…DAT hebben we geweten, het kost geld en dan bedoel ik niet de entree.

2 dagen later bestelde we, of liever gezegd Alex bestelde voor mij naar mijn eigen keus een hele outfit met replica. Oké, ik val uit de toom maar dat komt omdat ik altijd al weg ben geweest van de camo/tan desert. Dus de heren in het zwart, ik in camo. Daar mag ik nu mee rondlopen.

Nu is het alleen wachten tot ik wat beter uit de voeten kan (flinke knieblessure) en dat we naar het nieuwe pand van RTT kunnen. In die tussentijd struin ik YouTube filmpjes af om te zien of ik daar iets van kan opsteken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6215″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” border_color=”turquoise” onclick=”link_image”][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”6214″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” border_color=”turquoise” onclick=”link_image”][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”6216″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” border_color=”turquoise” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bezoek ook onze andere website www.airsoftHQ.nl” color=”inverse” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.airsofthq.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.