GeoStruiners

Mooi Zoetermeer

Eindelijk weer weekend! Na een weekje thuiswerken omdat ik niet helemaal in orde was, was ik wel toe aan weekend. Gewoon lekker samen en teveel plannen maken die niet in het aantal ‘weekend uren’ passen. Maar je kunt altijd een poging doen natuurlijk.

 

Wat had ik allemaal op mijn programma gezet? Uitslapen, naar mijn schoonouders gaan, naar mijn ouders om de vogels te doen en relax stoel passen, fitnessen, geocachen en drone vliegen. Past dat allemaal op één dag? Nee, natuurlijk niet.

Veel is er wel van gelukt, in ieder geval het passen van de stoel en de vogels. De handschoenen hadden we mee voor als ze vals zouden bijten maar gelukkig hoefde ik ze alleen voor de foto aan te doen. Ik kon redelijk met mijn hand in de kooi. Wel op eigen risico!

Eenmaal thuis om half 5 was nog erg mooi weer. Het was nog warm en het zonnetje scheen. Van mijn lijstje waren alleen nog fitness, geocachen en drone vliegen overgebleven. En de hond, die kondigde zich ook nog aan. 
Ik koos ervoor om Ziva, mijn gps en de drone mee te nemen richting een multi geocache om mee te beginnen. 
De navigatie zorgde ervoor dat ik uitkwam bij de plas hierachter richting Leidschenveen. Ziva kan daar heerlijk los en de vlakte is heel open. Hier kon ik het vliegtuigje mooi op laten stijgen. Gelijk kon ik mooi oefenen met verschillende modi zoals Helix en cirkel. De drone houdt dan zijn onderwerp vast terwijl hij in een cirkel erom heen vliegt. Deze keer lukte dat.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.