Middagje strand bij Katwijk

Monument voor omgekomen zeelieden, Katwijk

Besloten om een dagje Katwijk te doen vandaag en daar wat caches te scoren. Gewapend met bekers thee, GPS en wandelschoenen gingen ik op pad met de hond.

De verstop plek was echt heel lastig!! Zonder Anton was het nooit gelukt, samen hebben we liggen peuteren om de deksel los te krijgen. De oude baas klom zelfs over het hek om te helpen.

Met hulp van Anton de Katwijker heb ik deze cache kunnen loggen. Anders was het nooit gelukt. Deze oude baas zag mij blijkbaar scharrelen bij de verstop plek en had bedacht om een hint te geven. Hij vertelde dat hij hier dagelijks op het bankje zit.

De 2e cache liet zich ook niet makkelijk zien. Het was een nano die deze keer niet magnetisch was. Na enige tijd zonder resultaat zoeken besloot ik eerst mijn broodje op te eten. En ja hoor, ineens viel mijn oog erop!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.