GeoStruiners

Dinsdag 11 september 2018

Aan alle dingen komt een eind, dus ook aan onze vakantie. De laatse dag is aangebroken, we hadden voor onszelf bepaald dat we 2,5 week weg zouden zijn en een paar dagen thuis. En dat is goed ook al heb ik echt geen zin om naar huis te gaan, maar van uitstel komt toch geen afstel. Ik heb er altijd al moeite mee gehad, om na een vakantie naar huis te moeten, in mijn jeugd al. Ik vond het vreselijk! Ook deze keer, het is weer zo lekker geweest. Maar goed, ik kan ook goed relativeren en eerlijk zijn: we hebben weer alles gehad wat we konden wensen. We hebben prachtig mooi weer gehad, we hadden een schitterende plek op een leuke camping. Ziva kon de hele dag lekker los zijn. We hebben heerlijk gegeten, mooi fietstochten gemaakt en mooie wandelingen. We hebben onze rust gepakt en we hebben plezier gehad. De tent heeft zijn echte vuurdoop gehad en is zeer geschikt voor ons. Zelfs met een bak water is het goed vertoeven. Onze Kangoo is helemaal naar ons zin, ook in de bergen. En ik heb behoorlijk wat ritjes gemaakt deze vakantie en die zijn weer goed voor mijn ervaring. Dus nee, ik mag echt niet zeuren. Thuis is straks ook weer lekker, lekker in ons eigen bedje en de draad weer oppakken met al onze goede voornemens. We hebben veel foto’s gemaakt, dus er komt weer een foto albummetje om heerlijk in te bladeren en terug te kijken op deze wederom weer gewedige vakantie.
Bedankt schatje!! X

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.