GeoStruiners

Leuke fietsroute door Limburg

Nadat gisteren alles nat was geworden en hing te drogen in de tent begon de dag vandaag met beter weer. Zelfs het zonnetje deed heel even zijn best om door te breken. Het wasrek met natte kleding en natte schoenen konden even buiten worden gezet.

Alex is al weer zo lekker bij getrokken van zijn werk dat hij vandaag al zin had om wat te ondernemen. De keuze viel op fietsen, dat gaat net even lekkerder met mijn knie.
Op het programma stond dus een route van ongeveer 15 kilometer met 8 geocaches. 15 kilometer vonden we lang genoeg, zodat we op het gemakkie konden doen. En met de heuveltjes hier is het een mooie start.
Gewapend met regenkleding en navigatie gingen we rond de middag lekker op pad. De temperatuur liet een korte fietsbroek toe met een fleecetrui.

Het was een super leuke route met diverse geocaches die ons weer op leuke plaatsen brachten. Zo kwamen we uit bij de Volmolen en een bunker en kwamen we onderweg nog wat oud ijzer tegen dat er fotogeniek bij lag. Ook het kapelletje (dat ze hier in Limburg hebben uitgevonden) moest op de foto.

Uiteindelijk kwamen we uit op een afstand van 17 km. Helaas moesten we voor het eind van de route wel weer onze regenkleding aantrekken. We vermaken ons prima maar het weer zit niet echt mee. 

‘ s Avonds hadden we gebraden kip bedacht op de skottelbraai. Het weer liet het maar deels toe, dit moesten we wel onder de luifel doen. We eindigde de dag met een serie “Hit and run”.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.