GeoStruiners

Knallend het weekend in.

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6441″ img_size=”large” style=”vc_box_border” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Zoals standaard iedere vrijdag gaan we knallend het weekend in, we zijn dan te vinden bij Running the Target in Den Haag. Na vorige week vrijdag, toen het gevoelsmatig niet goed ging heb ik na wat tips en hulp van Alex deze vrijdag een nieuwe start gemaakt. En dat heeft zijn uitwerking gehad. Maar voorafgaand van deze avond had eerst Joey nog een complot in petto. Donderdag appte hij mij zonder dat Alex het wist. Hij kon misschien een patch bemachtigen waar zijn vader eerder al helemaal weg van was. Deze patch was in gelimiteerde oplage, dus het was nog niet zeker. Later op de avond bleek dat het gelukt was. Super leuk dat hij dat voor zijn vader doet. Ik vind die patches ook stoer (binnen Geocachen bestaan ze ook, soort van) maar ik begreep wel dat hij dit voor zijn vader deed. Maar, we moesten wel met ons drieën zijn als hij het zou geven. Oké, ik vond het apart, maar misschien wilde hij dat ook ik het gezicht zou zien als Lex het zou krijgen.
Vrijdagmiddag bij thuiskomst liep hij al wat om zijn vader heen te draaien, dus ik ook. Nadat hij het gegeven had was Lex er helemaal verguld mee!!
Het complot was hier nog niet mee voorbij, want er was ook een complot tegen mij gaande. Hij had er 3, dus ook één voor mij!! Je moest eens weten hoe blij ik hiermee ben, echt super blij!!! We plakte ze uiteraard allemaal op onze linker armen, we horen nu echt bij elkaar!!
Met onze nieuwe patches en mijn nieuwe mindset gingen we richting Den Haag. Het werd voor mij een super vette avond! Ik werd meer ‘meegenomen’ door Alex, en ben dus verder het veld in geweest en iets meer trigger happy. Het heeft gewerkt! Hoe verder in het spel, hoe lekkerder dat ging voelen. Mijn adrenaline level ging sky high! Goed, het heeft meer blauwe plekken opgeleverd. Vooral mijn bovenbenen zien er niet meer uit en een giga plek op mijn bovenarm. Maar daar mag ik deze keer echt trots op zijn.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6440″ img_size=”large” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bezoek ook onze andere website www.airsoftHQ.nl” color=”blue” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.airsofthq.nl%2F||target:%20_blank|”][TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=09Ij3V38PCw”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.