GeoStruiners

Hobby’s, genoeg hobby’s!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ja zeker, ik heb er genoeg. Hobby’s! Ik hoef me nooit te vervelen. De nieuwste hobby is helemaal geweldig. Één keer per week op vrijdagavond lekker knallen, we doen dat met ons drieën. Dan trekken we weer ten strijden en gaan we lekker airsoften. Ik leer iedere week weer wat bij en steeds gaat het weer een beetje beter. En wat niet beter gaat is de dikke vinger, MIJN feestje! Overigens zijn ze binnen gekomen en dragen we ze nu op onze rug. Maar afgelopen vrijdag had ik een mooi plekje voor mezelf gevonden achter een stoeltje waar ik iedereen af kon knallen die langs kwam, steeds opnieuw. Daar had ik de grootste lol in. Totdat de tegen partij het zat was en mij met z’n drieën tegelijk te grazen namen. Dat leverde een headshot op die nog te zien is op mijn wang. Maar het is mijn trofee, ik heb um echt verdiend deze keer! Overigens werken de leren mouwen heel goed na een kleine aanpassing. Op mijn armen heb ik nu geen blauwe plekken meer.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6513″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Maar uiteraard heb ik meer hobby’s dan alleen airsoft. Ook tekenen en schilderen, dus langzaam weer met een krijttekening bezig. Op het moment geïnspireerd door de nieuwste hobby, dus is het een militair geworden. Een andere hobby is mijn labje Ziva. Vandaag met het mooie weer maar weer eens mijn Kickbike step van stal gehaald en heerlijk genoten van het mooie weer samen met mijn viervoeter maatje. Mooi gecombineerd met nog een andere hobby geocachen en dus weer kunnen loggen en een smiley op de kaart mogen zetten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6497″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De naaimachine is ook van stal gekomen. Kleding maken of zo is totaal niet mijn hobby dus dat doe ik nooit. Eerder ga ik voor diverse aanpassingen, vandaag was het een extra bevestiging voor onze replica voor onze flash lights. Die zitten nu wat steviger om de loop.
Nee, mij te vervelen hoef ik echt niet!! Nu nog het spinning/MTB weten op te pakken, dan is het weer compleet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6493″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6500″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6501″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6499″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6502″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6494″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6495″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bekijk ook onze andere website www.airsofthq.nl” color=”success” size=”lg” css_animation=”bounceInRight” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.airsofthq.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.