GeoStruiners

Het weer wordt beter!

Maandag 30.08.2021 Eindelijk zou het beter weer gaan worden na de ‘zondvloed’ want dat was het bijna wel. Inmiddels is alles echt klam geworden en de vloer is soort van vloeibaar geworden. Overal ontstaan soort van zinkholes onder het zeil. Volgens mij is het drijfzand geworden.

Maar vandaag beloofde het grotendeels droog te blijven dus konden we eindelijk weer op pad. De voortent hadden we nu wel weer lang gebied gezien van binnen.

Ik had mijn zinnen gezet op een niet al te lange multi die vlakbij Epen moest starten. Het leek me dus handig om de auto daar te parkeren, het rondje van 5 km te lopen en vervolgens in Epen de boodschappen te doen. Zo gezegd zo gedaan. Het was een leuke multi waarbij je van waypoint naar waypoint liep om aan de hand van foto’s de waarden te vinden om de coördinaten te bepalen voor de container. Alles konden we mooi vinden zo ook het eindpunt. We deden de boodschappen in de plaatselijke Super en kachelde naar ons katoenen huisje.

Ziva liet ik uit op het weggetje bij de hoofdingang van de camping maar zag tot mijn verbazing dat de snackbar dicht was. We hadden bedacht om wat kip saté te bakken en frietjes te halen. Die vlieger ging niet op, de snackbar was volledig gesloten wegens seizoen (dat nog niet eens voorbij is). We besloten om de broodjes maar af te bakken.

Helaas eindigde onze avond met flinke bonje. Ik had iets verkeerds gezegd dat verkeerd als vraag werd geïnterpreteerd. Er volgde helaas een woordenwisseling die niet meer te stoppen was. Uiteindelijk legde we het weer bij, ging ik even douchen en keken we nog 2 afleveringen ‘Last ship’. Morgen weer een nieuwe dag…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.