GeoStruiners

Heerlijk weekend NIKS

We hadden het gepland staan, een weekendje vrij vanaf vrijdagmiddag tot en met maandag. Bij mooi weer zouden we weggaan met de vouwwagen, als het minder was dan werd het thuis blijven. Alleen de gedachte van een weekend niets hoeven was al een heerlijk idee.
Om 12 uur klapte ik mijn werk laptop dicht en schakelde mijn telefoon door. Alex kwam rond die tijd op huis aan, ons weekend kon beginnen.

Ondanks dat er mooi weer aan zat te komen, kozen we er toch voor om thuis te blijven. Maandag gaven ze aldoor regen op en we hadden echt geen zin in een natte tent. Daarbij gaan we over 3 weken toch op vakantie en een keer relax thuis blijven kon ook geen kwaad.
We hebben er goed aan gedaan, want we konden het wel gebruiken. Gewoon even samen en niks moeten.

Met het mooie weer wilde ik natuurlijk wel op pad, met de fiets. Het liefst in combinatie met geocachen. Even kijken of dat wilde lukken, immers loop ik nog met een herstellende enkel. Zaterdag zag ik bij ons achter een leuke trail liggen in het nieuwe gebied op een paar minuten afstand. Ik gooide het op onder het mom van “ik ga op pad, wil je mee?” En zo gingen we dus heerlijk samen de hort op.

De containertjes waren goed te vinden en lagen leuk verstopt. Het was ook druk met mee-geocachers. Op het gemakkie hebben we het grootste deel gedaan en kwamen uit op krap 10 km. Stelt niets voor maar het was een mooie start.

Zondag was het ook mooi weer, dus wilde we ‘s middags de overige containers en bonus gaan zoeken. We vonden ze allemaal dus konden we gaan puzzelen. Zonder pen en papier (maar op mobieltje) is dat toch minder handig. Omdat we geen logische coordinaten kregen zijn we naar huis gereden om daar op het gemakkie nog even te puzzelen op ons eigen bankje. We kregen de geochecker maar niet op groen terwijl de locatie wel logisch zou kunnen zijn.
Op aanraden van Alex zijn we toch gaan kijken, immers is het zo dichtbij. Eenmaal daar aangekomen waren we niet de enige, een andere man was ook hier uit gekomen. En de hint kon ook wel kloppen. Dus toch maar zoeken.
En ja hoor, in een holle boom lag het bakje. We konden loggen en een woodie droppen!!

Thuis was het mooi tijd voor een borrel en borrelnootjes tijd om te gamen. Dat is tegenwoordig onze nieuwe hobby: gamen op de Xbox. Die hebben we een paar dagen geleden gekocht van het “NietRook” geld van Alex. Sinds maart heeft hij niet meer gerookt, maar het geld spaar ik in een potje. Zo hoop ik dat het voor hem een drive is om te blijven stoppen en te zien hoeveel geld hij overhoud daardoor. Dus had hij een Xbox bij elkaar verdiend.
We kwamen er namelijk achter dat ik schietspelletjes wel heel erg leuk vind om samen te doen. Vroeger had ik dat nooit, maar sinds dat we airsoften kijk ik daar heel anders naar. En het is gewoon leuk om samen te spelen. Zo hebben we de rest van de middag zitten spelen, Gears of War. Als avondeten hadden we bedacht om lekker te bestellen. Ik Sushi en Alex chinees. En dan lekker wat meer zodat we de volgende dag ook wat over hadden.

Maandag waren we ook nog lekker vrij. Het was een ontzettend druilerige dag met veel regen, de hele dag door. Na lekker uitslapen en een klein beetje in huis rommelen hebben we ‘s middag weer zitten gamen. De bankjes naar het midden van de woonkamer geschoven en lekker voor de buis gezeten. Vandaag had Alex Splinter Cell gedownload van Tom Clancy’s. Dat is ook wel erg leuk hoor!! Het is iets volwassener dan Gears of War. In Splintercell moet je meer sluipen, stil zijn, in schaduwen gaan zitten. Hele missies krijg je waar je echt moet samenwerken. Voor mij best wel moeilijk maar het is wel goed voor me.

‘s Avonds hadden we nog wat restjes over van gisteren. De sushi en chinees, dus daar hebben we nog lekker van zitten smullen. Ondanks dat we niet zijn weg geweest en ik eigenlijk ontzettend graag in mijn vouwwagen zit, heb ik toch heerlijk genoten van dit weekend. We hebben het echt zo lekker samen ♥

Fotoalbum

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.