GeoStruiners

Heel even wat zonnestralen opsnuiven

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Even genieten van het mooie weer na mijn werk. Er stond een korte multi op de planning in het Westerpark met de hond. Deze lag op het gebruikelijk rondje.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”4008″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Waypoint 1 was snel gevonden, hier moest een berekening gedaan worden. Al snel zag ik het geopaadje, dacht…. Na een hele glibberige klim omhoog kwam ik erachter dat ik volledig verkeerd zat. Ik moest dus weer naar beneden. Het leverde wel een mooi uitzicht op.

Uiteindelijk vond ik toch de eindlocatie. Ik trof een mooi onderhouden container aan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4009″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.