GeoStruiners

Geocachen bij het Noord AA

Een kort berichtje om de boel weer op gang te helpen. Geocachen heeft een tijdje op een laag pitje gestaan. Geen lekker weer, vroeg donker en druk op het werk zorgde ervoor dat het er niet van kwam. Wel balen, want de geocachekriebel is er altijd wel, die gaat nooit weg. Er werd ook niet echt iets ondernomen, dus de site stond ook een beetje stil.
Maar ineens was daar het idee om voor mij een nieuwe GPS te kopen en mijn oudere “GarMinion Bob” door te schuiven naar Alex. Hij wil toch ook wel een apparaatje op zijn fiets maar gunde mij een nieuwe variant. Dus zo gezegd zo gedaan, het geld was er voor dus er kwam een nieuwe.

Een hele luxe; deze kan op de wifi, is wat groter, heeft Glonass satelliet ontvangst en heeft zelfs een camera. De Garmin Oregon 750 is het geworden. Echt geweldig, dus deze moest wel even uitgeprobeerd worden. De keuze viel op het Noord AA, altijd mooi daar, Ziva kon stukken los en er viel wat te halen.


Het stuk naar de geocache liep ook deels langs een doorgaande weg, hier moest Ziva wel even vast. Ter plekken hield zij “geduldig” (met commentaar) de wacht en kon ik gaan zoeken. En zoeken.. en zoeken.. heen en weer lopen en verder zoeken. Maar zonder resultaat! Ik bedacht me om maar een berichtje te sturen naar de CO (Cache-Owner) voor een hint. Net toen ik dat gedaan had en weg wilde lopen viel mijn oog op iets. Wat stom, dat ik daar al die tijd overheen heb gekeken!!!

Snel een berichtje “laat maar” gestuurd en gelogd. We gingen weer op huis aan, het rondje hoefde niet mega groot te zijn. De frisse neus was weer gehaald en de “geocachekriebel” was weer even weg.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.