GeoStruiners

FYA!!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vrijdag weer een avondje airsoft, voor de 4e keer. Maar wat kwam ik dit keer van een koude kermis thuis zeg!! En ja, dat ligt volledig aan mezelf, dat weet ik echt wel!! Een aantal dingen waar ik me druk om maakte kon ik al overheen stappen. Één daarvan was acceptie van ‘de groep’. Die is er wel. Maar waar ik even geen rekening mee gehouden had, was mijn giga onzekerheid. Onzeker om “fouten” of “blunders” te maken. Kun je ‘onzekerheid’ nou echt niet te koop zetten, op marktplaats of zo? Was dat maar waar…

Een andere angst van me is: is dezelfde acceptatie er nog als je ‘er geen koekie van blijkt te bakken’ na een paar keer? Het neemt grote vormen aan, deze avond zeker. Ik voel mezelf zo’n kluns, zo onkundig. Ik betrap mezelf erop dat ik niet als eerste het veld in ga, maar altijd achteraan en dat ik ook niet gefilmd wil worden. Ik schaam me voor mijn fouten en onkunde en voor mijn ‘blunders’. Anderen zien dan niet wat ik doe als ik achteraan loop. Wat ontneem je jezelf dan je plezier!! Potje 1 was oké, gewoon lekker. Potje 2 ging goed, ik was enthousiast.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6417″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Maar hoe verder de avond in, hoe lastiger en sneller en dus hoe onzekerder ik werd. Mijn plekje kon ik nauwelijks vinden en de angst om door te duwen en een friendly shot te leveren is enorm. Angst voor BB’s is er niet eens. Dus dan maar op de achtergrond blijven, het liefs op één plek, dat is het meest veilig voor mijn ego. Blunders kunnen dan voorkomen worden of anderen zien ze niet. Anderen om mij heen zijn immers veel beter dan ik. Net als mijn 2 mannen, zij zijn er zo goed in! Ik benijd het dat het hun 2e natuur is en dat ik er zoveel moeite voor moet doen, maar ik ben uiteraard ook trots op ze en geniet daarvan. Uiteraard snap ik dat het de grootst mogelijk onzin is waar ik mee bezig ben. Natuurlijk zijn andere beter, immers zij doen het al weken, maanden of zelfs jaren. En wat dan nog!
Maar het steeds naar de dezelfde plek terug en blijven staan is eigenlijk ook niet helemaal mijn ding. Ik wil ook knallen, ook dat linke Jetje worden. Dus waar ga je dan tussen kiezen? Toch verder het veld in met de kans dat anderen mij als “malloot” zien rondlopen, of op dat ene “veilige” plekje blijven of zelfs… ja…. helemaal stoppen? Gewoon kappen hiermee. Alles verkopen (behalve mijn M4). Er was een moment dat (voordat ik eraan begon) ik hoopte dat ik het leuk zou vinden, maar na de eerste keer kwam ik erachter dat ik het geweldig vind en het moment is er nu dat ik dit zo leuk vind dat stoppen gewoon geen optie is. Daar zou ik enorm spijt van krijgen.

Na steeds een stukje peptalk van mijn lieve geduldige husbantie besefte ik ergens op de dag ineens dat ik vreselijk achterlijk bezig ben! Hier moet ik echt mee gaan stoppen, ik laat zo mijn leven bepalen. Ik zat (zoals ze dat tegenwoordig zeggen) zo hoog in mijn emo, dat huilen mij nader stond dan het lachen). Maar.…dikke vinger naar de hele wereld!! Iedereen neemt me maar zoals ik ben, overal en altijd! Op mijn werk, in het dagelijkse leven, ik moet schijt gaan krijgen aan de rest van de wereld. Dus ook met airsoft. IK betaal entree geld, ik betaal 22,50 dus het is MIJN feestje. MIJN avond en niet die van iemand anders. Ook al schiet ik niemand raak, ook al kijk ik alleen maar toe. Nog steeds, MIJN feestje. Alex en Joey staan achter mij en geven zelfs tips, dus wat kan mij het schelen wat de rest daarvan vind. Ja, mijn mindset is veranderd, ineens drong het tot me door. Dikke vinger naar iedereen om mij heen. En die dikke vinger heb ik besteld in de vorm van een patch en Alex doet met mij mee. Deze doe ik op mijn arm en op de tas die ik momenteel mee heb naar mijn werk. Iemand die ook maar iets vind, toon ik mijn patch.
De nieuwe mindset is nog eens versterkt door Alex in de vorm van meer peptalks en een geniaal filmpje die ik het liefst overal mee naar toe sleep onder mijn arm. Ook kreeg ik cursus deel 2, “triggerhappy” worden. Dus samen door de woonkamer sluipen en knallen maar.
Duzzzz…. Komende vrijdag weer lekker naar RTT en daar knallen! Het nieuw geleerde in praktijk brengen en gewoon doen. Lekker achter mijn eeuwig geduldige en lieve husbantie aan en genieten!
Fuck you all!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=v1UdhzETJIg”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.