GeoStruiners

FF met ‘tuttie’ op pad

Zondag 05.09.2021 Echt de laatste dag van onze vakantie. Een dagje van nog een beetje opruimen en de grondzeilen ontdoen van de modder met de hogedrukreiniger. Geen straf want het was mooi weer en zo konden die ook nog lekker drogen.

Ik had een aantal bezigheden op mijn programma staan voor vandaag namelijk de grondzeilen, een multi lopen en nog even (alleen) met de drone vliegen. Alex zou vanmiddag Max kijken. Ik ging mijn spulletjes bij elkaar verzamelen om op de fiets te gaan. Mavic in mijn rugzakje. Ik zag alleen 2 bruine oogjes op haar kleedje liggen die staarde me aan. Ziva loopt niet zo best meer en lang in de fietskar is ook niet super meer. Toch besloot ik haar mee te nemen. Zij moet ook nog haar uitje hebben en deze zou niet belastend zijn. Toen ze de rollijn zag stond ze al naast me.

Ziva eerst een stuk in de kar naar het hondenstrandje. Daar kon ze lekker ff het water in. De rest gingen we lopen want verderop lag al het eerste waypoint. De 2e en eind waypoint waren ook zo gepiept.

Nu nog op zoek naar een veldje zonder pottenkijkers ik bedacht me bij de boogschietbaan. Daar heb ik heerlijk wat gevlogen zonder gestoord te worden. Op mijn gemak kon ik wat oefenen en beetje spelen met wat foto’s. Zivaatje lag lekker in het gras rond te kijken.

Nu tutje zo ouder wordt geniet ik er nog van. Ik vraag me alleen vaak af of ik het nog lekker ga vinden om even zo alleen op pad te gaan. Ik denk het niet eigenlijk. Ze is toch mijn maatje hoor…

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.