GeoStruiners

Even zonnestralen opsnuiven

Gister was het beren koud. Er was geen zon en er stond een ijzige wind. Het werd een uurtje spinnen in plaats van een multicache lopen. Dan liggen echt je vingertjes los in je handschoenen. ‘s Middags zijn we onze nieuwe fietsen gaan ophalen, ze zijn echt ontzettend stoer. Deze keer met spd pedalen, dus kom maar op met de ritjes!!

Het moet alleen nog wat warmer worden. Maar vandaag was er wel zon. Een strak blauwe hemel en iets minder wind. Ziva zat rond de middag al bovenaan de trap te wachten tot er iets ging gebeuren. Waarschijnlijk had ze me al bezig gezien met de gps. En gps = wandelennnnnnn!! De keuze was gevallen op het buitenpark “Vicky vermist”, de multi die eigenlijk gisteren op de planning stond.

Ik wilde in ieder geval een begin maken, deze moest namelijk beginnen bij een bankje dat ik eerder al niet had kunnen vinden. Na goed lezen vond ik het deze keer wel. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus ging ik door. Het was prachtig mooi weer dus wat hield mij tegen? Het werd een wandeling van zo’n 5 kilometer en echt ontzettend leuk in elkaar gezet.

Ergens halverwege hing een vogelhuisje met de nieuwe coordinaten. Ik liep van punt naar punt, totdat ik ineens een 06-nummer moest gaan bellen. Best spannend want wie krijg je aan de lijn? Het was een voicemail met een nieuwe aanwijzing. De laatste aanwijzing was een kleine puzzel, maar de wilde ik thuis even doen. Dat was handiger omdat het toch best koud was en ik zou vandaag toch niet loggen. Vanaf maandag zijn er souvenirs te scoren, dus pik ik deze later op.

                       

Het was een ontzettend leuke route en ik heb genoten van het weer. Gewoon even een frisse neus halen, wat zonnestralen opsnuiven, genieten van de natuur en van de diertjes.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.