GeoStruiners

Echt helemaal niks

Zondag 22.08.2021

We hadden al gezien dat het vandaag een regenachtige dag zou gaan worden. De afgelopen week zijn we dagelijks op pad geweest en ook al zeiden we dat we niks gingen doen, dan nog gingen we fietsen.
Vandaag dus echt even niks en gewoon een dagje bij de tent blijven. Zelfs ik vind het wel prettig, even onze ledenmaten rust geven. Voor Ziva is het ook fijn, immers moeten we ook met haar rekening houden. Ze kan eigenlijk niet meer mee met onze tripjes. Wandelen is voor haar te ver en in een fietskar zitten is voor haar ook teveel geworden. Gelukkig kan ze goed alleen blijven in de tent, maar ook zij moet wel haar vertier hebben. Nu ligt ze dus lekker voor de tent buiten tijdens de droge zonnige momenten.

Ik mis het wel hoor, haar overal mee naar toe nemen. Ze is het campingleven zo gewend na ruim 12 jaar. Maar het ritje naar boven de camping af is voor haar al een hele onderneming. Ik besef nu maar al te erg dat ze in het laatste deel van haar leven is beland. Het kunnen nog maanden zijn hoor, maar ze gaat wel steeds slechter lopen. Soms zakt ze van achter een beetje weg en met lopen hijgt ze erg. Volgens mij is het dan ook pijnlijk.
Ook pijnlijk voor mij. Het doet pijn haar zo te zien en ik mis haar eigenlijk nu al. Het idee haar niet meer te hebben. Ik geloof niet dat ik zonder viervoeterig maatje kan die ik overal mee naar toe sleep. Tijd zal het tegen die tijd leren.

Maar vandaag geeft me in ieder geval wel de gelegenheid om lekker wat te lezen, te bloggen en mijn website bij te werken. En de beentjes moeten enigszins herstellen van de afgelopen dagen.
Alex moet ook herstellen. Herstellen van het drukke werk de afgelopen maanden, dat komt er nu een beetje uit geloof ik. Structureel ‘klaagt’ hij dat hij de hele dag kan slapen, ook al gaan we rond 11 uur naar bed en zijn we tegen 10 uur er pas uit. Ik lig dan meestal te lezen maar hij ligt dan nog in de croma.
Deze middag heb ik hem naar bed gestuurd, ik vond dat hij er gewoon lekker aan moet toegeven dus dat is hij lekker aan het doen. Even bij slapen en verder niks. En ondertussen blog ik wat.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.