GeoStruiners

Drone vliegen

Vandaag weer lekker even met de drone gevlogen in het Westerpark. Dit keer niet ver van huis, dus kon ik er lopend heen met Ziva met het vliegtuigje in mijn rugzak.
Lekker een beetje geoefend met vliegen en wat camera opties uitgevogeld. Jemig, ik had me er veel eerder in moeten verdiepen, dan had ik tijdens de vakantie ook leuke kiekjes kunnen maken vanuit de lucht. Maar ja, ik ben zo’n druif dat doe ik dan weer niet. Te spannend zeg maar. Ondanks dat alle spullen van ons zijn, vond ik de drone toch van Lex. Maar ja, nu lag deze op de plank.
Ik ben er in ieder geval lekker mee bezig nu. Lekker oefenen met vliegen maar ook met gereed maken, zodat als we op pad zijn en ik wil ‘m even op laten stijgen dat ik het dan feilloos kan.
Het is wel zo dat ik nu meer met foto’s bezig ben, dus de luchtfoto’s geven wel een hele nieuwe dementie. Ook in mijn journal. Het is ook weer heel leuk om Zivaatje mee te nemen, ze ligt dan lekker rustig in het gras. Ik moet wel bekennen, helemaal alleen zou ik het niet snel doen. Wat moet je dan filmen? Alleen mezelf, dat is dan niet zo leuk vind ik. Ziva blijft gewoon een leuk “object” om vast te leggen. Ook vanuit de lucht 🙂

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.