GeoStruiners

Een droge dag

Eindelijk zag het weer er wat beter uit. In de ochtend was het nog wat miezerig maar in de middag zou het droog blijven en dat deed het ook.
Er moesten boodschappen gedaan worden dus Alex combineerde een fietsroute met een supermarkt. Het zou de Lidl worden. 

De nodige geocaches werden weer gescoord waaronder ook Earthcaches coaches. Deze brengen je altijd naar plekjes die bezienswaardig zijn. Ter plekke moeten dan een aantal vragen beantwoord worden.

 

De route bracht ons in België en gelijk al spreken ze daar alleen maar Frans. Heerlijk vind ik dat. Net alsof je in Frankrijk zit. We kwamen langs dit leuke kasteeltje met torentjes alsof je zo in de Efteling stond. Helaas was dat een dead end het hek was gesloten. We moesten de route omgooien om deze af te kunnen maken.
Daardoor kwamen we wel langs dit oude treinstel, omdat ook daar weer een geocache te vinden was.

 

Aan het eind stopte we bij de Lidl. We hadden we alleen geen rekening mee gehouden dat deze in België ligt en dus mondkapjes verplicht zijn. Na wat zoeken had ik gelukkig thuis in een opwelling een kapje in mijn stuurtas gedaan zodat Alex voor 2 dagen eten kon halen.

 

Eenmaal op de camping liet het zonnetje zich heel even zien en gaf me dat de mogelijkheid om van onze vouwwagen een ‘open huis’ te maken. Gewoon omdat het heel even kom.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.