GeoStruiners

De laatste volledige dag

Donderdag 02.09.2021

Deze keer hebben we genoten van de volledige vakantie en zijn niet eerder naar huis gegaan. Donderdag en vrijdag beloofde nog hele mooie zonnige dagen te worden, die wilde we gebruiken om de boel droog in te pakken. Het was ook prachtig weer en we startte de dag lekker relax. Rond een uur of 1 wilde ik nog even op de fiets een ‘not found’ geocache scoren die op 9 minuten fietsen moest liggen. Die vlieger ging niet helemaal op, dat was via een wandelpad met trap. Ik reed nog een stuk door maar daar bleek de weg afgesloten te zijn. Voor mij hield het op. Ik was lekker uitgewaaid, ik vond het mooi zo en ging dus lekker weer terug naar de camping. Immers wilde we vandaag al wat voorbereiden.

Terug op de camping zat Alex al de afwas te doen. Ik sloot me daarbij aan door opruimen van allerlei spullen die we niet meer nodig hadden. Ik had al wel wat tenten weg willen halen, maar Alex wilde alles de volgende dag doen.
Maar eind van de middag hadden we alles redelijk bij elkaar staan. Er was nog tijd om wat te lummelen en drone te vliegen, zodat ik nog wat lucht foto’s kon maken. 

Daarna heb ik nog een laatste rondje met Ziva gedaan achter de camping bij de beekjes. Het stukje gebied liep op niets uit maar was voor haar wel lekker om even wat te schooieren. Enige was dat ze een greppeltje over moest en daar wordt ze net wat te oud voor. Maar met haar tuig ging dat prima. Al heel snel had ze door dat ze daar geholpen werd. Zij nam de aanloop en ik tilde haar over de greppel heen. Zo kon ze de sprong toch maken en bezeerde ze niet haar pootjes. Ik heb gelijk nog wat leuke plaatjes van haar geschoten.

Die avond aten we lekker broodjes shoarma, daarna waste ik alles af zodat we dat niet de volgende dag hadden.
We vulde onze avond met een nieuwe serie “See”.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.