GeoStruiners

De eerste dagen op Roompot Cochem

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Ons huisje is helemaal geweldig!! Het ligt op een heel mooi park met Duitse huisjes in sfeer van de streek. Na een heerlijke nachtrust kunnen we gaan genieten van onze eerste dag.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”4172″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Het park is wel verlaten, het heeft dus wat weg van een spookstadje. Maar zo heerlijk rustig!! Helemaal ons ding. Geen last van ‘contactmagneten’ (vertaling: mensen die contact met je MOETEN maken maar waar je niet altijd zin in hebt)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4175″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4177″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Op de planning staat een niet zo’n lange wandeling en 1 cache. Dit om een beetje in te komen en om te zien hoe het gaat met de jichtvoet van mijn schatje.

Het is een heerlijke wandeling geworden van 5 kilometer door de bossen. De cache lag heel gaaf verstopt in de rotsen.

Thuis hebben we genoten van ons huisje. We zijn begonnen met de sauna. Helemaal geweldig!! Wat is dat leuk zeg, een eigen sauna. Het was even wat oefenen met warm krijgen, maar we hebben het hokkie tot over de 60 graden kunnnen krijgen. In en uit met wisselbaden onder de douche maakt het tot een ware wellness!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4179″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4180″ img_size=”large” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat we daarna gedaan hebben gaat niemand wat aan.

Zondag staat er uiteraard weer een wandeling op de planning. Deze is wat langer en er zijn maar liefst 3 caches te scoren waarvan 1 mistery. De lucht is dreigend maar met onze poncho’s in onze rugtas voelen we ons veilig.
Het is een wandeling geworden van 10 kilometer. De eerste cache was bij een speeltuintje in het gebouw ter plaatse. Het was even zoeken en klauteren maar Lex heeft deze uiteindelijk weten te vinden. We konden loggen en weer verder op pad. De route liep langs heerlijke bospaden en nummer 2 lag in een soort picknick hutje met uitzicht op cochem en de Moezel. Deze was snel gespot en leverde leuke selfies op.
Nummer 3 liet zich ook niet vanzelf spotten. Hier was een leuk uitkijkpunt, ook op Cochem maar dan mooier. Het hutje hebben we helemaal afgestruind, van binnen en van buiten.
Ineens vond Lex deze en konden we loggen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4187″ img_size=”large” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4190″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.