GeoStruiners

Dagje niksen bij de tent

Een dagje niks. Gisteren enorm gewandeld dus Alex had behoorlijke last van zijn benen. Ik een klein beetje in het achterwerk. Maar een dagje op de camping is ook lekker, ook voor de hond. En het was te warm om echt iets te ondernemen, ruim 30 graden. Ik heb heerlijk op mijn gemak mijn slippers zitten omhaken, dat was een projectje dat ik had meegenomen. De was moest ook hoognodig gebeuren. We zitten er nu een week en hebben er nog krap 2 te gaan. Voor zoveel weken was het onmogelijk om kleding mee te nemen. Maar aan het wasrek in de wind droogde het lekker snel met deze temperaturen. In de middag zijn we nog lekker even wezen lopen met Ziva langs de rivier. Ik kon het niet laten een aantal foto’s te posten.

Een groot feest was dat voor haar. Rivier in en uit en ik ook. Lekker in bikini met de hond in het water.


Na de wandeling gingen we weer gewoon door met chillen in de zon. Ik heb zowaar mijn tekenpotloodje gepakt om wat te tekenen. Gewoon heel simpel, niks geen moeilijke fratsen en hoefde nergens op te lijken. Eindelijk krijg ik er de rust weer voor.


Op het menu voor vanavond stond diepvries pasta uit een zak met roomsaus. Lekker makkelijk. De zak eruit getoverd samen met de kippenstukken. Onderin de koelbox lag wel een bruine drap. Helpie, wat was dat dan. Was het de diepvrieszak die ontdooid was?? Toen ik de zak openmaakte wist ik het zeker, bleh!!! In de zak zaten ook champignongs, deze waren helemaal drap geworden en meurde als een bunzing. Deze kon dus zo de vuilnisbak in. We hadden nog lekker eigengemaakte pasta over, dus deze hebben we lekker opgebakken. Echt camping life, helemaal ons ding dus.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.