GeoStruiners

Dagje camping en toch even weg

Vrijdag 25 augustus

Vandaag waren we genoodzaakt om een dagje bij de tent te blijven. Uiteindelijk was dat ook wel heel lekker, ik heb heerlijk tripjes zitten uitstippelen en op de kaart zitten koekenloeren. In de middag bedacht Alex zich om wat geocaches te gaan scoren vlakbij de camping. Via het normale voetpad moet je helemaal omlopen, dus zouden we met de hond langs en door de rivier gaan. Heerlijk!! Lekker met onze sandaalvoeten door het water baden, heerlijk koel. Ziva had het helemaal geweldig, ze dobberde alleen maar in het water.

Eenmaal de bestemming bereikt te hebben moesten we 100 meter omhoog, dat ging um niet worden. We zouden dan steil omhoog moeten. Dus toch een stuk doorgelopen om verderop te kijken. Van te voren hadden we al wel bedacht dat het misschien niet ging lukken, maar sowieso was het lekker om even op deze manier te wandelen. Immers blijven we avonturiers!

Verderop lukte het ook niet. Daar waar we eraf zouden kunnen was het overal prive terrein afgezet met hekken of schrikdraad. Terug gingen we gewoon via de weg, maar ook door een erg mooie omgeving. Kortom, zonder geocache was het weer een geweldig tripje! Dank je wel schatje, voor dit leuke idee zomaar even tussendoor! 🙂

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.